Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no nie wierzeeee

o kuzwa!!! ona jest modelka!!!!!!

Polecane posty

Gość no nie wierzeeee
"Pracujące dla nas modelki zapewnią sukces każdemu podejmowanemu przez Państwa przedsięwzięciu. Dziewczęta zostały wyselekcjonowane na specjalnie organizowanych castingach i są finalistkami regionalnych konkursów Miss Polonia (!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :O) Modelki Vision Promotion Group to dziewczyny o nieprzeciętnej urodzie i błyskotliwości."

Gość se510i
a mi sie żadna nie podoba😭 i one wszystkie mają zdjęcia w tych samych wnętrzach taki urok całej tej galerii...

Gość se510i
a w ogóle chciałbym zauważyć ,że chyba ktoś się uwziął na tą agencję bo niedawno były fotki tej blondyny z grzywką:o niech ktoś to wytłumaczy, bo agencji jest Ho hoh ho i jeszcze troszkę:o

Gość lkogfdrsyshdhtd
Ale wy durne jestescie. Modelki nie musza byc ladne bo prezentuja ciuchy :/ Glupie baby, co podbudowac sie chcecie? Lepiej poczuc ? "Jestem gruba mam celulit ale przynajmniej ladna twarz" ??? OK! Ale takie topiki sa bez sensu, zupelnie niepotrzebne.. macie jakas silna potrzebe plucia na inne kobiety ?? PS. Jesli one nie sa w jakiejs znanej agencji to moga jedynie isc na hostesse. Tylko dobre agencje zapewniaja dobry start i pokazy u lepszych projektantow. Jestem modelka i wiem co mowie:/

Gość ecinka-e
przeciez Kate Moss tez ma paskudna twarz,zreszta figure tez kiepska(takie jest moje zdanie)

Gość lkogfdrsyshdhtd
Sama wklej swoje foto. Wiedzialam ze chcesz sie podbudowac. Znam takie laski, maja niska samoocene i lubia popatrzec na "gorsze", wtedy czuja sie lepiej. Sama idz na modelke jak jestes taka madra.

Gość mama 2 dzieci lat 40
To pocieszające, bo w takim razie ze mnie jest lepsza modelka ;-) Drogie kobiety, to nie agencja, tylko strona dla panów, dziś burdele są niemodne, a więc ....

Gość no nie wierzeeee
nie kryptoreklama, weszlam na topic jakiegos bobba czy kogos wlasnie o tej blondynie. czesto wchodze na str glowna podanych linkow. weszlam, no i musialam zalozyc ten temat :P nie mam w zwyczaju krytykowac urody innych kobiet (tzn jesli maja pomaranczowa twarz czy namalowane brwi to tak, ale jesli natura je obdarzyla orlim nosem to traktuje to naturalnie) tutaj tylko mnie zaskoczylo to ze jest modelka i tyle :O

Gość chyba masz rację
to wygląda jak reklama agencji towarzyskiej

Gość aaa..
ma bardzo ładne oczy i usta.. zdjęcie wg mnie jest xle zrobione a dziewczyna na pewno w rzeczywostości wygląda o wiele ładniej:)

Gość no nie wierzeeee
proponowano mi kiedys :)

Gość to są modelki
tyle teraz tych pism dla panów, nie wsyztskie są na poziomie playboya, a dziewczyny skądś trzeba brać ;-)

Gość aaa..
teraz dopiero zobaczylam resztę jej zdjęć i przyznam dzieczyna bardzo ładna więc nie więc skąd u was taka krytyka :O

Gość czytajac
jej wymiary pozbywam sie kompleksow w biodrach mam ciut wiecej no i male boczki ale wymiatry podobne , tym bardziej wzrost takze tez moglabym byc modelka :D :D :D

Gość lkogfdrsyshdhtd
No to o co chodzi?? Wiesz, jak chcesz krytykowac to na pudelku jest pelno takich panienek ktore tylko to potrafia. Wytykanie bledow innym i u innych, jakis celulit, jakis wasik, moja siostra tez moze sobie napisac ze jest modelka i co z tego ?? Widzisz, sa agencje ktore za opłatą (u mnie w miescie jest taka agencja i bierze 500zl) przyjmują absolutnie kazda laske na kurs modelingu. A wiec wyobraz sobie blond solarki, gruboude męskie chłopki, wszystkie marza o byciu modelka wiec placa. Czasem laduja na stronie agencji i ..na tym sie konczy!!!!!!!!! Osoba ktora prowadzi kurs ma swoje dziewczyny ktore zabiera na pokazy, tamtych nie bo to by byl obciach a jakos zarabiac musi. Taki interes jest super bo naiwnych paszczakow zawsze pod dostatkiem.

Gość przyznaje ze sa brzydkie
moze nie jak na dziewczyne po prostu (widzac taka na ulicy nie pomyslalbym ,,o rany ale brzydal,,) ale jak na modelke sa po prostu brzydkie. wrecz groteskowo wygladaja tak odpicowane , prężąc sie przed obiektywem. mialo byc sexownie, wyszlo smiesznie

Gość aaa..
akty najpierw może zamieścisz zdujęcie swojej figury a potem mozesz krytykować :O dziewczyna ma figurę oki.. a to jest jest tłuszcz tylko jest lekko schylona w bok ..

Gość lkogfdrsyshdhtd
Jak chcecie moge podac namiary na ta agencje i za 500zl zrobicie sobie kurs, wyladujecie na stronie i obok waszego zdjecia bedzie pisalo MODELKA. Tak, wszystkie mozecie byc modelkami.

Oczywiście, że modelka nie może być tylko chuda i wysoka. Kiedy moje koleżanki startowały na modelki, to na 10, dwie się tylko dostały. Poza tym ta dziewczyna nie jest w żadnej profesjonalnej agencji modelek. Pewnie działa na własną rękę i stoi na imprezach. Takiej znowu najbrzydszej twarzy też nie ma. Odpowiedni makijaż i może się pokazać.