Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aneta71

Jaki prezent dla chłopaka???

Polecane posty

Konkretnie na pierwszą rocznicę. Dostał już ode mnie srebrny łańcuszek z krzyżykiem na gwiazdkę, a na urodziny kubek z naszym zdjęciem. Jak teraz dałabym mu ramkę z naszym kolejnym zdjęciem to byłoby to już raczej przegięcie. Nie mam pojęcia, co to może być. Obrączki nie może nosić ze względu na pracę, a poza nią pewnie też by tego nie robił. Może jakiś breloczek czy coś? Poradźcie.

a moze cos bardziej \"lekkiego\" ? ramka, kubek . lancuszek... faceci to przeciez dzieciaki :D w kazdym wieku maja jakas ceche z 10-letniego chlopca... moze jakas gierka na kompa czy play station? ile ma lat - to po pirwsze.... zainteresowania ... ciezko cos doradzic nie znajac konkretnej osoby... :classic_cool:

Ma 20 lat, pracuje po 10 godzin dziennie, więc gry odpadają, nie interesuje go to w ogóle, nawet nie ma kompa. On jest dość poważny jak na swój wiek, dość rzadko gdzieś wychodzimy, bo jest na to zbyt zmęczony po pracy. Płyty też odpadają, bo nie ma czasu na ich słuchanie. Kurczę, ale mi cię facet trafił. Jakby miał jakieś hobby to by szalenie ułatwiało sprawę :) A ten łańcuszek, kubek itp. to kupowałam, bo sama lubię prezenty praktyczne, a co on lubi to nie bardzo wiem, bo mi nigdy po ludzku nie powiedział, jakie rzeczy chciałby dostawać.

Gość Kup miedziany drut
Pewnego razu w szafce na narzędzia znalazłem miedziane druty i wziąłem jeden z nich i zacząłem papkować i patrzyłem na końcówkę czy zaczyna się wydłużać w wyniku papkowania i nie wydłużała się ale mój tata przyszedł i popluł końcówkę, a ja dalej papkowałem i nagle się wydłużyła tak około 1,5cm i była nieco jaśniejsza od reszty drutu taka nowsza bo reszta drutu była stara i gdy go trzymałem w ręce druga część drutu się nagle wydłużyła i mnie ukuła.

nie nie... ten lancuszek , kubek, ramka to wg mnie takie sztywniejsze prezenty... czyt. pasujace dla kazdej osoby , a z "lekkim" chodzilo mi o to zeby bylo to cos dla niego - tylko dla Niego :) a co powiesz na mp3? wtedy w drodze do pracy bedzie mogl posluchac tej muzyki , jesli jezdzi srodkami komunikacji miejsciej oczywiscie ;) a jesli nie to.... co powiesz na kolacyjke?

Gość może PenDrive

Gość badminton
ja z miom chlopakiem jestem juz ponad 2 lata i jeszcze nigdy nie kupowalismy sobie zadnych prezenetow na rocznice.. uwazam to za zbędne... inaczej mozesz mu uswiadmomic ze go kochasz.. ;) moze zrob mu jakas dobra kolacje..

Gość złamatka
www.toys4boys.pl ewentualnie www.ministerstwogadzetow.pl Cokolwiek tam kupisz facet będzie zachwycony. Wiadomo przeciez że mężczyźni to gadżeciarze

w sumie fakt... ja z moim jestem ponad 2 lata i na rocznice nigdy nie robilismy jakis prezentow sobie... co najwyzej naszlo nas na wspomninia a jak to bylo kiedys :D

Jak ja nienawidzę kupować prezentów... Do pracy ma 5 minut samochodem. Moje znajome kupują swoim facetom ciuchy i jakieś pachnidła. Wodę po goleniu to jeszcze bym mu może i kupiła ale co do ciuchów to jakoś wydaje mi się, że to już małżeństwem czuć... Kolacja to całkiem niezły pomysł, muszę nad tym ostro pokombinować bo w naszej sytuacji to nie tak łatwo to zorganizować, żeby było romantycznie.

No fakt, to chyba zbędne... Ale jak on mi coś kupi a ja dla niego nic nie będę miała to będzie głupio...

wiesz co ja swojemu kupilam na swieta? pamietam ze wspominal mi ze portfel mu sie rozwalil czy cos no i kupilam mu ten portfel, ale taki z lepszych ze skory ;) byl zadowolony:) tak samo moze twoj facet cos ci tam ostatnio mowil ze cos mu sie psuje albo co by sobie chcial kupic, albo cos takiego:P