Leanne 0 Napisano Sierpień 21, 2007 dobry,ladny telefon komorkowy dla kobiety,do okolo 500 zl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mistrzyni Wrzasku 0 Napisano Sierpień 21, 2007 Wybierz sie do najblizszego operatora i poszukaj sobie :P kazdy ma inny gust Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddopel 0 Napisano Sierpień 21, 2007 Swoją drogą fajne słowo \"poleccie\". Tak samo śmieszy mnie jeść w 3 os. l.poj :-) Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leanne 0 Napisano Sierpień 21, 2007 Wiem,ze kazdy ma inny gust,ale moze ktos ma juz sprawdzony model? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anulka33 0 Napisano Sierpień 21, 2007 Tylko nokie kupuj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona500 0 Napisano Sierpień 21, 2007 Ja mam Nokię 6103. Jestem z niej zadowolona, ale ma małą pamięć. Ale jeżeli nie chcesz mieć na niej jakiś super dzwonków itd. to jest fajny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leanne 0 Napisano Sierpień 21, 2007 A`ma ktos moze Motorolę K1? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miarka 0 Napisano Sierpień 21, 2007 Nokia 6131- ładny i babski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach