Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olga 24

Kontrola z Urzędu Pracy w sprawie stażysty

Polecane posty

Gość Olga 24

Czy ktoś cos o tym wie, co sprawdzaja jak to wygląda??

Spradzają czy staż przebiega zgodnie z harmonogramem stażu, czy przestrezgane są godziny stażu, czy masz opiekuna.... Jak byłam na stażu, zaraz po maturze miałam taką kontrolę...to znaczy mój przyszły, potencjalny pracodawca....Miałam być na recepcji a myłam okna w tym czasie....Nie było jednak żadnych przykrości dla cudownego szefa który wykorzystywał mnie jak mógł.. Prawidziwa kontrol powinna zamknąć staż.

ja tez kiedys byłam na stazu...palnat wykorzystała nas na maksa, dwie dziewczyny po studiach a musiałysmy robic wszystko od sprzatania po obsługiwanie interesantów (wypełnianie wniosków itp) w zasadzie wszystko co zwykly pracownik, dostawałyśmy marne grosze a on i tak mówił ze nic nie robimy. Później nie przedłużył nam staży niby z powodu UP a byl to zakład państwowy tak naprawde miał znajomków na to miejsce. Nóż sie otwiera....było kontrola z UP i powiedziałysmy co nam nie pasuje ale ...nikt nas nie chciał sluchac> Chętnia napisałam bym tego pracodawce ale niektórzy moga mnie rozszyfrowac hehe

Gość Olga 24
dzięki,:)