Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babysmama

Wodna kuracja

Polecane posty

Gość babysmama

Odkrylam ostatnio super sprawe! Od jakiegos czasu pije duzo wody źródlanej i bardzo poprawiła mi się cera! Czy ktoś z was poczuł już efekty wodnej kuracji?

Gość Marta_Tuk
Ja poczułam już efekty takiej kuracji :-) wodę źródlaną zaczełam pić jakiś czas temu, gdy zmieniłam pracę i w tej nowej pracy mamy dystrybutor z wodą. Dzięki temu zaczęłam regularnie pić wodę i odczuwam znaczną poprawę mojego samopoczucia i wyglądu mojej skóry. Nawilżać organizm trzeba zarówno od zewnątrz jak i od wewnątrz. Pozdrawiam!

Gość babysmama
A ile wody wypijasz dziennie? Bo ja ostatnio doszłam do ponad 2 litrów! Tylkoo trzeba pamiętać, żeby pić małymi łyczkami i często, bo wypicie duszkiem całej szklanki za każdym razem nie przyniesie tego efektu :)

Gość aaa-nka
w naszym klimacie picie wody ok. 2 l dziennie jest możliwe tylko od wiosny do jesieni, bo w zimie nasz organizm za bardzo się wystudzi.

Gość fhaya
vviikkii co na to twoja tesciowa?:D

Gość Marta_Tuk
Ja wypijam ok. 2 litrów wody dziennie, latem wiadomo - przychodzi to łatwiej, a zimą zobaczę - jak będę siedzieć w pracy to pewnie też będę sobie powolutku popijała regularnie łyczki wody :-) Nawet nie wiedziałam, że należy pić malutkimi łyczkami, ale siedząc w pracy jakoś tak samo wychodzi :-) a dla rozprostowania kości - wycieczka do dystrybutora :-)