Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oliwka_z

Młode Małżeństwa - Ankieta - prośba o pomoc!

Polecane posty

Gość Oliwka_z

Witam, PRZEPRASZAM że niecałkiem na temat, ale bardzo potrzebuję Waszej pomocy. Przeprowadzam badanie do pracy magisterskiej na temat relacji w młodych małżeństwach (o stażu krótszym niż 3 lata) i trudno mi znaleźć 100 par małżeńskich, które zgodziłyby się wypełnić moją ankietę. Brakuje mi jeszcze ok.20 par. Dlatego zwracam się do Was z gorącą prośbą o wzięcie udziału w ankiecie. Jeśli jesteś w związku małżeńskim krócej niż 3 lata i chciałabyś/chciałbyś pomóc w badaniach, to namów swojego małżonka/małżonkę do wypełnienia ankiety. Jeśli nie możesz wziąć udziału w badaniu, to prześlij tą prośbę do swoich znajomych - młodych małżeństw o stażu krótszym niż 3 lata. Ankieta w wersji dla kobiet umieszczona jest na stronie http://webankieta.pl/ankiety/w1hpo3ipi12o Ankieta w wersji dla mężczyzn znajduje się na stronie http://webankieta.pl/ankiety/w1hpo3k31da0 Badanie ma sens tylko, jeśli ankietę wypełnią oboje małżonkowie. Wypełnienia ankiety zajmuje ok. 30 minut, ale można to zrobić „na raty” – wypełnić część, na następnie skorzystać z przycisku „Przerwij ankietę”. Ponowne otwarcie ankiety (np. następnego dnia) rozpocznie się od miejsca, w którym ankieta została przerwana. Kontakt z autorką badania - oliwka_z@gazeta.pl SERDECZNIE DZIĘKUJĘ ZA POMOC!!!! MAGDA

Chcialam wypelnic te ankiete, ale 23.07 minely na 3 lata. Przeslalam linka ze stronka do 7 innych malzenstw. Pozdrowionka.

Gość skonczył
a jeśli żona studiuje i pracuje jaką opcję mamy zaznaczyć?

Gość Oliwka_z
W tym pytaniu można zaznaczyć dwie odpowiedzi :) Dziękuję za szybką reakcję na moją prośbę!!!

Gość Oliwka_z
Bardzo dziekuje!

Gość Oliwka_z
Może znajdzie się jeszcze kilka młodych małżeństw chętnych do pomocy ? Bardzo proszę :)

oliwko postaramy sie wypelnic, jesli mezowi starczy czasu, bo ja chetnie, no zobaczymy

oliwko postaramy sie wypelnic, jesli mezowi starczy czasu, bo ja chetnie, no zobaczymy

oj zaczelam wypelniac ale to chyba nie dla nas bede musiala wszystko mezowi tlumaczyc a tam tyle zawilych sformulowan, nie wiem czy dam rade wszystko przetlumaczyc. No sprobujemy

maz tez wypełnił:) napisz do dziewczyn na topiku-śluby i wesela-świezo upieczone mężatki-jest nas tam troche i sa miłe pewnie pomogą:)

Gość Oliwka_z
Mysz_ka - Serdecznie dziękuję! Belaiza - pierwszy raz dostaję taką informację zwrotną, że sformułowania są zawiłe. Czy może twój mąż jest obcokrajowcem? Nie wiem co zrobić. Założeniem ankiety jest to, że małżonkowie wypełniają ankietę samodzielnie i bez rozmawiania ze sobą. W Waszej sytuacji to się raczej nie uda. Bardzo Ci dziękuję za chęć pomocy, ale chciałam Cię poprosić, aby mąż już nie wypełniał ankiety. Strasznie mi szkoda, bo przydałaby mi się kolejna para ankiet. Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję!

Gość Oliwka_z
Validos - dziękuję za wypełnioną ankietę i namiar na nowe forum :) Pozdrawiam serdecznie!

Gość Oliwka_z
Czy znajdzie się jeszcze kilka chętnych par? Bardzo proszę Was o pomoc! I dziękuję ogromnie 11 parom, które wypełniły ankiety!!!!!!!!

Gość Oliwka_z
Pięknie dziękuję ! :)

Gość Oliwka_z
Może ktoś jeszcze zechciałby wypełnić ankietę? Bardzo proszę namawiajcie swoich mężów. Ankietę wypełniło 100 kobiet, ale tylko 30 mężczyzn !!! Miłego dnia!

Gość irka1981
właśnie przed chwilą wypełniłam ankietę, a wieczorem poproszę o to mojego męża:-) Pozdrawiam i życzę powodzenia w analizowaniu wyników! sama pisałam pracę magisterską empiryczną z psychologi i wiem, jaka to żmudna praca:-)

Gość Oliwka_z
SERDECZNIE DZIĘKUJĘ !! :)