Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkcafe

CZY MA KTÓRAŚ Z WAS TYLKO 94 CM W PUPIE I MARZY O WIĘKSZYCH TAK JAK JA?

Polecane posty

Gość mkcafe

mamo jak ja chcialalbym miec w pupie chociaż 98 cm ..to bylaby seksowna pupcia.. na mój wzrost te biodra sa za mało kobiece..

ja mam 90 cm i chciałabym mieć z 2 cm MNIEJ....... nie wiem po co Ci taki wielki zad? nie potrafisz sie cieszyć tym ,że masz mały.. wiesz ile kobiet Ci zazdrosci?

Gość mkcafe
mialobyc marzy o wiekszej a nie wiekszych w nagłowku ale pomylki sie zdarzaja..hehe mam 170 cm wzrostu więc komicznie wyglądam z tymi waskimi bioderkami i małą pupą .

Gość jakiej by kobieta nie miala
figury zawsze bedzie zle;) faceci to maja fajnie nie przejmuja sie pierdolami:P

Gość mkcafe
kochana misiu ale ja jestem wysoka dziewczyną ...a ty prawdopodobnie niską .

mylisz sie:) mam 166 cm:) wiec tylko 4 cm rozniccy we wzroscie i 4 cm mniej mam w obwodzie tyłka.. wiec jest OK tak samo pewnie wygladamy... jednak ja nie uwazam ze mam chudy tylek

Gość jakakka
Też uważam że przesadzasz. Ja to mam minusową.:( I pal diabli jak to wygląda, ale ja nie mam na czym siedzieć i to boli. ;( Bez przerwy odgniatam kości.

To już chyba jest zwykłe wlewanie sobie samej... 1,70 to osoba wysoka?? Nie wydaje mi się. Może niska nie jesteś, ale nie jesteś też jakoś wybitnie wysoka. A obwód tyłka 94 przy tym wzroście wcale nie jest mały...

Gość autorka jest wysoka
Ja sama mam 170 cm wzrost i jestem najwyższa sposród kolezanek na uczelni w grupie. więc porcelanowa nie pitol bo zaloże sie ze sama jesteś nizsza i nie masz nawet 170 cm . 170 cm to wysoki wzrost. wiekszosc lasek na ulicy ma poniżej więc nie pitolcie .

Może dla Ciebie jest to wysoki wzrost, ale w takim razie co powiesz o dziewczynach, które mają 1,75 i wzwyż?? Sama nie mam nawet 1,70 i wiem, że jestem niska, ale 1,70 to nie jest osoba wysoka. Mam wiele koleżanek, które mają około 1,70 wzrostu, ale wiele też takich, które mają po 1,75 i wzwyż i zapewniam Cię, że te pierwsze przy tych drugich wyglądają jak karaczany. Więc to Ty nie pitol. Bo 1,70 to nie jest wzrost wysoka osoba. Sama mam 1,68, więc tylko 2cm mniej.

Gość eetam..
Wg mnie wzrost stosunkowo wysoki, też mam 170 i gdy włożę obcasy często przewyższam zarówno kobiety jak i mężczyzn... Niestety... Poza tym mam 93 cm w pupie i uważam, że mam wielki zad, bezskutecznie staram się schudnąć do 88 lub coś około.

Masz 168 cm i uważasz się za niską? :) heh :) Ja mam 166 i nie czuję się niska,i faktyczne,większość koleżanek mam niższych od siebie :) poza tym dodatkowo noszę wyskie obcasy więc czuję się wysoka ;) Co do pupy 94 przy wzroscie 170 wydaje mi się być w sam raz:) A ile masz w talii? jeśli do 70 to wyglądasz fajnie :) Ja mam 166cm wzrostu,talia 65,biodra 90 i nieskromnie powiem ze bardzo mnie chwalą ze mam znakomita figurę:)