Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuję się jak idiotka

Kocham Go a mimo to kazalam Mu iść w diabły.

Polecane posty

pokłociliśmy się dość mocno. Poszlo o to w jaki sposob mnie traktował ostatnio : brak szacunku, czasu itp. Powiedzialam ze jesli sie zmieni to moze wtedy sie odezwac ale teraz ma spadac. A tak Go kocham.

trzeba mieć swoją godność - może za mocno mu to przekazałaś w kłótni, ale myślę, że da mu to do myślenia i jeżeli mu na Tobie zależy, zastanowi się nad wszystkim, wyciągnie wnioski i będzie chciał, żeby było lepiej:)

jak widać : Dziekuję. Potrzebuję jakiegos wsparcia, poczucia , ze zrobiłam dobrze. Jest mi przykro bardzo. Od wczoraj się do siebie nie odzywamy - a ja tak bardzo tęsknie.

jeden z kwiatków ale rozstaliscie się czy pewnego dnia on przestal się po prostu odzywać?

Gość gosiaczka
jak kocha to wroci i bedzie walczyl. nie odzywaj sie pierwsza bo bedzie juz tak zawsze ze bedzie wiedzial ze co kolwiek zrobi bedzie mu wybaczone.

gosiaczka - tym razem juz sie nie odezwe . Zawsze bylo tak, ze mowilam o tym, klocilismy sie o to, on twierdzil ze sie zmieni...wiec wybaczalam czekajac na jego poprawe z ....niedoczekaniem. Tym razem nie zamierzam się odzywac pierwsza. Przyaznam sie ze jest ciezko, korci by napisac smsa ale staram sie byc twarda. On tez milczy.

:(

Dziewuszki, odeszłam bo przestał mnie traktować jak kogoś ważnego, najważniejszego...Chciałam by zatęsknił, bo mówił, że nie ma takich kobiet, jak ja-ciepłych, dobrych, kochanych....Żebrałam o czas, o uczucie...Traciłam godność, wydzwaniałam, bo ile weekendów można spędzać w samotności mając faceta? Ale jemu to chyba było na rękę, że odeszłam. Ma już inną...Kocham go nad życie, piszę dzwonię, ale on nic - twierdzi, że nie chcę żebym znowu cierpiała...Jakie \"znowu\"? Ja cierpię tylko wtedy, gdy jego nie ma z boku...:(

Jeden z kwiatków....miałam podobnie dlatego odeszłam