Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...kotek16...

co zrobić?

Polecane posty

co zrobić?? pomóżcie.. bujam się w kumplu którego znam już 10 lat... niedawno dowiedziałam się ze moja friend też się w nim buja a zna go zaledwie 2 miesiące... on nie hce mieć dziewczyny... tak przynajmniej mówi.. ale jak jesteśmy sami robimy takie rzeczy że czasami zastanawiam sie co on tak naprawde czuje... nie chce stracić przyjaciółki... ale na chłopaku strasznie mi zależy...

Gość a latek ile masz
?

mam 16 lat... i domyślam się że to nie jest miłość... ale tak strasznie mi zależy na kolesiu... to już trwa ponad rok...

a jakie robi rzeczy że az nie wiesz co masz myslec??

a tak btw to majac 16 lat nie trudno znac kogos od 10 lat,uwierz mi:) A poza tym co to za roznica czy znasz go od 50 lat czy od dwoch miesiecy?Sugerujesz ze tobie on sie bardziej naley bo dluzej czekalas?Obudź sie dziecko

do zuzasek: ja też tak myślałam ale po pól roku nic się nie wyjaśniało... a jak próbuje z nim o tym porozmawiać zaczyna sobie żartować...

M5: wcale tak nie twierdze ale ona wiedziała co ja do niego czuje... a sama tez się przekonała że nie warto o niego walczyć... tylko że ja naprawde nie wiem co mam robić...

a musisz zapominac? skoro to dobry kumpel , to moze z nim porozmawiaj powaznie. a ile on ma latek?

saraa: jest z mojego roku... znamy się od zerówki... i jak kiedyś mieliśmy o tym pogadać to zaczynał żartować że on nie chce mieć narazie dziewczyny... i to było w styczniu... już minęło pół roku... a teraz nie wiem co się dzieje w jego umyśle...

on czasami zachowuje sie dojrzale ale czasami zachowuje się jak dzieciak który nie wie czego chce... i cały czas się bawi... nie bierze życia na poważnie...

no ja sie nie dziwie, majac 16 lat to raczej powaznie sie nie mysli ;) wytlumacz mi jedno, skoro on nie chce miec dziewczyny to po co robisz z nim rzeczy ktorych nie powinnas? moze traktuj go jak kumpla bardziej a rozejrzyj sie za kims innym? mam braciszka w tym wieku heheh, wiem jak podchodzi do dziewczyn i milosci...hormony kochana , tylko hormony...:) Sama musisz pomyslec czy to ma sens, czy nie. ale zycze szczescia :) 🖐️

saraa: łatwo mówić gdy nie jest się na miejscu tej osoby.. ale dzieki... a zapomnieć chyba raczej nie dam rady... podobne jak moja przyjaciółka...

nie wazne ile sie ma lat.. miloac przychodzi w roznym wieku... a wy jej mądralińskie od razu nie bluzgajcie błotem!!!!!!!! pogadaj powaznie z kolesiem i zapytaj sie.. najlepsza droga... bo po co masz sie ludzic? a przyjaciolka mam nadzieje ze wie, ze sie w nim podkochujesz i ze bylas pierwsza:)?

uwierz mi ze zapomnisz, moze nie za miesiac, czy rok, ale zapomnisz...czas jest najlepszym lekarstwem, a przed toba cale zycie.....i niejedna milosc :) czego ci zycze z calego serca

M_I_S_I_A: ona o wszystkim wie... zanim go poznała wiedziała... na początku przepraszała, a później zaczęła do niego zarywać....

M_I_S_I_A a kto ją bluzga blotem? nie obraza sie ludzi z powodu nieszczesliwej milosci. pozdrawiam

saraa: mówiłam tak w lutym... później powtarzałam to sobie w kwietniu... w maju myślałam że już minęło... ale kiedy się spotkaliśmy wszystko wróciło...

porozmawiaj z koleżanką,może ona tak specjalnie na złość ci robi i do niego zarywa. niektóre dobre koleżanki takie są.;) a jemu myślisz zależy??

kurcze, to ci wspolczuje i zycze wytrwalosci i szczescia. Jesli jest tego wart to przeczekaj glupi wiek i walcz o niego.

ja już nie wiem co on myśli... najpierw pisze naszej znajomej że nic do mnie.... a po kilku miesiącach czyli jakoś niedawno że chyba jednak tak.... i jak wyczaić gościa?

saraa:wszyscy mówią \"walcz bo dużo wycierpiałaś\" a ja czasami mam dość... nie umiem sobie z tym poradzić... gdy już jest dobrze między nami ktoś nowy się pojawia... albo osoba albo jakiś inny problem...

zapomnieć mi tym trudniej dlatego ze mieszkamy na jednej wsi, on gra w klubie gdzie trenerem jest mój tata... widzimy się praktycznie codziennie... choć czasami naprawde chce o nim zapomnieć nie wiem jak... przeiez nie zamkne się w domu...

Gość nick bez polotu
Powiedzmy, że miałam podobnie, też w tym wieku. Facet niby chciał, niby nie, w końcu uderzył do innej, która go podrywała. Ogólnie - olej sprawę, też mi się wydawało, że spotkałam ideał, teraz widzę, że do ideału było mu baaardzo daleko. Druga sprawa - gdyby był zainteresowany sam by do Ciebie startował. Dawałaś mu dostatecznie dużo znaków, nawet krańcowo nieśmiały gość by się zdecydował. Kiepsko, że w sumie jesteś skazana na jego towarzystwo ale może niedługo zmienisz szkołę i poznasz więcej osób ;) Pozostaje czekać ale nie robić sobie nadziei.