Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość początkującaa

pozycja od tyłu-ból brzucha

Polecane posty

Gość początkującaa

mam pytanie: czy to normalne ze gdy kocham sie z moim partnerem w pozycji na pieska to wraz z "pchnięciami" mojego faceta odczuwam dziwne uczucie w brzuchu?? coś jakby lekki ból , nie potrafie tego okreslic robilismy to dopiero kilka razy wiec nie mam za duzogo doswiadczenia w tych sprawach i prosze was o pomoc z góry dziękuje i pozdrawiam

Moim zdaniem to zbytnie podrażnienie szyjki macicy,spowodowane zbyt mocnymi pchnięciami,jest przyczyną bóli.Także pozdrawiam

był juz taki topic, no ale streszczajac go : chodzilo o to ze dziewczyny tez sie skarżyły na dziwne bole podczas pozycji na pieska, lekarze tlumacza to tak jakby zginaniem sie macicy (dochodzi tylko do tego podczas pozycji na pieska) ja takich problemow na szczescie nie mam a Tobie no coz zostaje zmiana pozycji.

Gość początkującaa
dzieki matylda za odpowiedz :)

Gość też tak mam.....
nie mart się :)

oczywiscie jest taka opcja ze to albo penis jest za duzy albo masz jakies zapalenie:O

Gość początkującaa
iflonka tobie rózniez a szukałam podobnego topicu ale jakos nie trafiłam na niego wiec załozyłam wlasny

Gość też tak mam.....
a jak w innych pozycjach też tak jest????

nie ma za co takie bole wystepuja ponoc tylko podczas takiej pozycji, no ale zeby partner kochal sie z Toba "ogladajac Twoje plecy\" :D mozesz zawsze wybrac inne pozycje (kilka by sie znalazło) i glowa do gory:)

Gość dfsfsfsdgsgrwh
a jak boli od przodu, to czy to objaw jaiejs choroby? ;]

Gość początkującaa
w tym sęk ze ja nie zabardzo przepadam za tą pozycja ale on ją uwielbia heh ale bedziemy musieli znaleźć odpowiednia dla nas obojga :)

co do bolu od przodu to nie mam pojecia (warto zapytac lekarza) zawsze to moze byc albo podraznienie albo wielkosc penisa albo poprostu taka anatomia kobiety(albo źle trafiona pozycja), no ale ja nie jestem lekarzem wiec moge sobie tylko gdybac, proponuje zapytac przy kolejnej wizycie lekarza co sie dzieje. początkującaa-- jesli jemu tak bardzo sie podoba to moze niech uwaza na głębokosc penetracji penisa(niech go tylko troszeczke wklada-musicie to dopracowac jak juz cos,ale nic na siłe!!!!), albo poprostu poloz sie na brzuszku na a on niech sie na Tobie polozy i heja od tyłu(faceci tez to lubia;)

Gość mnie też bolało
w tej pozycji-ale to tylko do czasu kiedy nie brałam tabletek antykoncepcyjnych,od kiedy je biore możemy spokojnie kochać się w ten sposób,nie wiem czy one wpłynęły na to

Gość początkującaa
iflonka jestes aniolem ;)