bellarossa 0 Napisano Sierpień 21, 2007 niestety w tym tygodniu dostane okres.. a jutro wyjezdzam i bardzo bardzo chcialabym jakos ten okres przesunac chociaz pare dni.. pierwsze 2 dni miesiaczki sa dla mnie koszmarne wiec beda to 2 stracone dni wakacji.. jest jakas mozliwosc zeby ten okres opoznic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nitka22 Napisano Sierpień 21, 2007 jesli bierzesz tabletki to jest... jesli nie to mozesz miec tylko nadzieje ze wyjazd wpłynie na to ze sie sam opózni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ulalaawe Napisano Sierpień 21, 2007 stosunek przerywany pisze serio na bank po tym ci sie spzni:) mnie sie zawsze spoznia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nitka22 Napisano Sierpień 21, 2007 spóżni.... byleby nie o 9 miesięcy :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bellarossa 0 Napisano Sierpień 21, 2007 no nic to bede sie modlic.. tak tak juz ja znam te wszytskie stosunki przerywane :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bellarossa 0 Napisano Sierpień 21, 2007 fuck glupi okres!!!!!!! i jak ja mam szalec z mom chlopakiem jak okres bedzie.. :( :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alllala Napisano Sierpień 28, 2007 kup tabletki ziolowe i bierz 3 dni przed lub dwa dni przed okresem HEMORIGEN OK 8ZL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach