Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewczyneczka

Cytologia//

Polecane posty

Gość hyyyhyy
a co ma piernik do wiatraka?? mozna normalnie wspolzyc ;)

Gość do nosoby powyzej
wlasnie,ze nie mozna wsplzyc ale nie wem ile, jesli nie masz pewnosci to sie nie udzielaj pozdrawiam

Gość hyyyhyy
kochane no wybaczcie :P:P:P ale mialam baardzo niedawno robione badanie cytologiczne..i slowa nie bylo ze nie moglam wspolzyc :(:(:( przepraszam jesli wprowadzam w blad..ale wspolzylam normalnie poszlam na badanie i wyszedl mi I stopien juupi

Gość Agula_20
Nic nie slyszalam ze nie mozna wspolzyc.. Ja mialam robiona i sie lerarka nie pytala czy czasem nie wspolzylam.

Witam.hyyyhyy ...nie masz racji i nie wiem kto ci takich głupot nagadał:(.Wczoraj byałam u ginekologa na cytologi ale wczesniej powiedziała mi zebym po miesiaczce nie współzyła...tzn. miałam 10 tego miesiaca i trwała 7 dni . umówiona byłam na 21 08 czyli wczoraj i po okresie do cytologi zostało mi 4 dni i zakazała mi współzyc ,wiec nie mozna.Najlepiej po miesią.i sie wstrzymac sexu:) po co masz dwa razy robic cytologie ..? wstrzymac sie i juz:) Powodzenia!

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ja ostatnio wyczytalam ze 48godz albo 24 ale chyba 48

Gość moja gin twierdzi
ze 2 dni przed badaniem nalezy sie wstrzymac ;)

mi pani ginekolog wytłumaczyła to tak - kiedyś faktycznie zalecano ograniczenie współżycia przed cytologią,a to dlatego,że większość badań bylo analizowanych przez lekarzy a nie cytologów...wówczas trudniej było \"wyhaczyć\" czy dany stan to np coś niepokojącego czy np sperma jeżeli jednak Twoje próbki wędrują do cytologa (tak jak u mnie) to nie ma potrzeby ograniczać współżycie