Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lśniąca suknia

Sprzedam suknię ślubną- zdjęcia

Polecane posty

Gość lśniąca suknia

Sprzedam suknie ślubną używaną raz wiosną tego roku z nowej kolekcji 2007 kupioną w salonie w Warszawie. Suknia koloru jasnego ecru, wyszywana w gorsecie i na dole sukni złotymi haftami i koralikami, pokryta delikatnym muślinem dającym wrażenie lekkości,z trenem. Fason doskonale wyszczuplający. Szerokośc dołu mozna idealnie dopasowywac wedle gustów wielkością halki-od łagodnego A po suknię "balową". Rozmiar 38, wzrost ok.165-175 cm. Cena 1000 zł -do uzgodnienia. Gratis dwa welony-krótszy wykończony slicznymi haftami(motyw sukni) i długi ciągnący sie wraz z przezroczystym trenem, buty rozm 38- 8cm wysokosci obcasa i ewentualnie idealnie dopasowany do sukni krawat dla pana młodego :) tel. 604 54 24 83 Warszawa lub Radzyń Podlaski Zdjecia poniżej: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/949d00771e542408.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/4d88669143238cb5.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/1369637058a3d1f0.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/8121a15c55627ec9.html

Gość już raz twarz pokazałaś
teraz zakrywasz??

Gość iwi1234567
Nie rozumiem powyżej wypowiedzi. Dziewczyna chce sprzedać sukienkę a ty się jej twarzy czepiasz. Miała ochotę to pokazała teraz nie ma i już. Nie wiem czemu tak się dzieje na kafe, że wszyscy sobie tylko dogryzają. A sukienka ładna.

Gość lśniąca suknia
PANA MłODEGO DODAJE GRATIS!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość panna marianna.
Moja suknia jest 100 razy ładniejsza ale powodzenia w msprzedaży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość poważnie zainteresowana
ja jestem zainteresowana. Mogę liczyć na jakąś zniżkę?

puk puk! jest tam ta pani od sukni?

za używaną suknię tysiąc???????????? buahahahahahahahaha jak już szyją na miare NOWE za 700zł!!!!! a ta pewnie brydna i przepocona po całym weselu!!!!!!!!!!!!

Gość ferdydurke 2222
sliczna mialas wiazanke:))

Gość AsAl
bardzo ładna:) jedna z niewielu tutaj która można założyć w ten dzień:) Powodzenia w sprzedaży:)

Gość AsAl
do powąznie zainteresowanej: słyszałas cos o pralniach? a 1000zł to nie duzo- te szuyte za 700 zł to dopiero koszmar; tandetne koronki i wymielone u krawcowej bleee koronki wycinanki....

Boze jakie te laski potrafia byc zazdrosne..wystarczy przeslac zdjecia ladnej dziewczyny w ladnej sukni i juz komentarze na anty. Suknia sliczna! a ja za tym przykladem w zyciu nie umieszcze na tym forum zdjec z mojego slubu, w mojej sukni.

Gość lady in orange
Bardzo śliczna suknia :) Pięknie wyglądaliśnie Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia (troszkę spóźnione, ale szczere) Pozdrawiam

Gość agraveugraveegrave
szkoda, ze nie wychodze za maz bo bym kupila :) Ladna

Gość suknia przepiękna
ale jestem już mężatką, a cena niewysoka, ja za wypożyczenie płaciłam 1100

Gość kikiii25
dobra odczepcie sie zazdrosnne baby, kazdy ma wlasny gust - ja wprawdzie wybralabym inna ale nie krytykuje i nie obrazam! Zalosne baby z WAS!!!!!!

Gość marcoweczka
bardzo ladna suknia - wlasnie tak chce miec na swoj slub - szczegolnie podobaja mi sie te dyskretne ramiaczk. niesety rozmiar nie ten...a i bukiecik ladny. powodzenia w sprzedazy. 🌼

Gość do autorki tematu
nie przejmuj się głupimi komentarzami. Tutaj tak jest i czasem sama mam wrażenie że piszą takie rzeczy jakieś małolaty z gimnazjum a nie dorosłe kobiety

Gość lśniąca suknia
Dzięki za miłe komentarze, dla tych mniej miłych precyzuję: - suknia PRANA w profesjonalnej pralni, - cena 1000 zł to ledwie 28 % wartosci :) W salonie zaplaciłam za całość wraz z welonami 3500 zł.Wykonana jest z porządnego szlachetnego materiału, ręcznie haftowana. Mam świadomośc jednak jak wygląda rynek używanych-choćby ten jeden raz jak tutaj-sukni ślubnych :) Dostosowując się zatem do popytu cena została stosownie obnizona coby sukieneczka w szafie nie wisiała a ucieszyła jeszcze co najmniej jedną albo więcej szczęśliwych panien młodych

Gość lśniąca suknia
podnoszę temat :)

Przepiękna ta suknia. Wystaw ją na Allegro, daj ogłoszenie w gazecie. Na kafe sukien nie kupują, one tylko krytykują.:D

Gość Agus-ka
Piekna ta sukienka:)napisz prosze czy juz masz ja jeszcze...

Gość lśniąca suknia
czesc Agus-ka - mam jeszcze :)

Gość Agus-ka
Wlasnie sie zastanawiam czy tam do Ciebie nie podjechac...tylko to troszke daleko:/bardzo mi sie podoba sukienka i wiazanka ,super wygladalas :)A czy moglabys mi podac wymiary sukienki ??

Gość Agus-ka
Wlasnie sie zastanawiam czy tam do Ciebie nie podjechac...tylko to troszke daleko:/bardzo mi sie podoba sukienka i wiazanka ,super wygladalas A czy moglabys mi podac wymiary sukienki ??