Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie_katowiczanka

Jak najłatwej dojechać autobusem

Polecane posty

Gość nie_katowiczanka

z Bogucic na ul. Murckowską 18 w Katowicach?

Gość nie_katowiczanka
a moze biec za autobusem to bym zaoszczedzila na bilecie. tylko ktorym?

Gość nie_katowiczanka
co za chuuj złamany sie podszywa zadałam poważnepytanie i liczyłam na poważne odpowiedzi - a tu masz gówniateria w kkcjii :O

no nie... musisz dojechać do centrum Katowic (do dworca PKP) i stamtąd dopiero na murckowską.. pod dworcem pkp jest kilka stanowisk autobusowych, najlepiej kogoś zapytaj z którego stanowiska odjeżdżają autobusy na giszowiec, murcki albo na wesołą...

a z którego przystanku w Bogucicach chcesz jechać?? Bogucice Kościół Bogucice Cmentarz Bogucice Skrzyżowanie Bogucice Wróblewskiego Bogucice Markiefki ??

Gość ja wiem................
najlepiej dojechac autobusem 673 !!!!

Gość ja wiem................
ale Z Bogucic dojedź najpierw do centrum na dworzec

trochę dupiato, że się tak wyrażę... no ale damy radę... więc tak... wsiadasz w Bogucicach na wróblewskiego w autobus nr 70... - pierwszy przystanek: Bogucice kościół - drugi przystanek: Koszutka Katowicka - trzeci przystanek: Katowice Chorzowska - czwarty przystanek: Katowice Sokolska WYSIADASZ i masz dwie opcje... albo zaczepiasz jakąś przemiłą osobe i się pytasz którędy dojść do dworca PKP... będziesz szła jakieś 10 minut albo czekasz na tym przystanku na którym wysiadłaś na pierwszy lepszy autobus jadący do dworca PKP pod dworcem szukasz przystanku z którego jadą autobusy na giszowiec, murcki, albo wesołą... czekasz na 672 albo 673 i jedziesz...

dzięki ci Pistacjo za tak obrazowe wyjasnienie. przeglądałam w między czasie rozkład jazdy kzk gop i rzeczywiście nie mam innego wyjścia jak dojechać dio dworca i stamtąd autobusami 672 lub 673. jeszcze raz dzieki [cześć[