Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapitan MO

kwestia estetyki i higieny

Polecane posty

Gość kapitan MO

Mam pytanie do Kobiet: Chodzi mi o to, czy dopuszczacie by faceci depilowali sobie pachy? Na pewno uznacie że to niemęskie, ale z drugiej strony zwłaszcza latem jest to uzasadniadnione między innymi z powodu zwiększonej potliwości i nieprzyjemnego zapachu potu. Jak więc uważacie, co jest ważniejsze? To, żeby facet był "męski" i w ogóle nie ruszał owłosienia czy żeby zadbał o higienę i estetykę? :)

Gość zawsze uwazalam
ze jak facet goli sie pod pachami to jest jakis dziwny...pozniej poznalam swojego faceta i on wlasnie golil, na poczatku dziwnie sie na to patrzylam, ale teraz dla mnie jest to ok, bo przynajmniej nie smierdzi...

Przecież nie zawsze włosy pod pachami muszą śmierdzieć. Mój facet nie goli i jakoś nie śmierdzi. Poza tym ja bym nie pozwoliła mu zgolić, dla mnie to mało męskie i lalusiowate.

Gość zawsze uwazalam
niestety jaj nie goli :( i włosy na nich bardzo brzydko pachną, sama nie wiem czy on się specjalnie nie myje przed seksem czy co?:o

Jako strażniczka higieny w tej kwestii nie mam jednoznacznej odpowiedzi.Według mnie facet czy się goli pod pachami czy nie zawsze będzie męski.Byleby ładnie pachniał,zresztą są teraz dezodoranty ktore w zupełności niwelują brzydki zapach.

ogolone pachy u faceta wcale nie umują mu z męskości.. wręcz lepiej wyglądają takie niż jakieś krzaczory.. i zabieg ten ani trochę nie świadczy o tym, że jego wykonawca jest lalusiem.. nie wyobrazam sobie u mojego faceta włosów pod pachami.. a nie jest jakimś metro.. 100% facet..