Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to prawda że...

Tusk bił żonę ???

Polecane posty

Gość czy to prawda że...

Gość it z Poraża
I kazał obciagać kojaka.

Gość to bił czy nie bił
??????????????????????????????????????????

mi sie wydaje ze to jakies pomówienia jak taka osoba mogla by sobie pozwolic na taki skandal hmm chociaz u Nas w polityce wszytsko moze sie zdarzyc tak jak SEXafera była

Gość gryzlllli
no on podobno duzo pil zreszta mozna uslyszec ten charakterystyczny dzwiek wymowy dla pijaczkow strasznie niewyraznie mowi i sepleni

Gość bil ją kablem od prodiza
:classic_cool:

Gość it z Poraża
Tusk podobno razem z Rokitą i Niesiołowskim zgwałcili Hojarska.

Gość lkolezanka z nim studiowala
i mowi ze zawsze byl sympatyczny, kolezenski, normalny. Jakby pil to przeciez by wiedziala

Gość Maleńczuk
bił. dwa razy dziennie. Na imię miałą grucha..

Gość karmcie się tym
karmcie... o to chodziło przecież :O

Gość i koniec tematu
Posłanka Samoobrony Danuta Hojarska w swoim oświadczeniu przeprosiła rodzinę szefa PO Donalda Tuska za "niezamierzone, ewentualne narażenie na przykrość" jego rodzinę. Hojarska oświadczyła, że nigdy nie zajmowała się "zbieraniem oraz gromadzeniem informacji jak i dokumentów dotyczących osób publicznych". "Pomimo faktu dostarczenia przez wyborców różnego typu informacji oraz dokumentów dotyczących osób publicznych, ich pracy zawodowej oraz życia prywatnego, brzydzę się taką formą działania oraz brakiem wiarygodności źródeł pochodzenia tych dowodów, niezwłocznie niszczyłam je, w szczególności nie udzieliłam wywiadu dotyczącego życia prywatnego posła Donalda Tuska" - podkreśliła Hojarska. REKLAMA Czytaj dalej Chodzi o informacje "Wprost", z których wynika, że to nie PiS, ale Liga i Samoobrona chcą zaatakować szefa PO aferą obyczajową. Według tygodnika sprawę przeszłości Tuska "pilotuje gdańska posłanka Samoobrony Danuta Hojarska". Jak napisał tygodnik Hojarska opowiadała o policyjnych archiwach, w których mają się znajdować akta dotyczące rzekomego bicia żony przez lidera Platformy. Szef PO Donald Tusk i jego żona Małgorzata oświadczyli w poniedziałek, że dotyczące ich doniesienia opublikowane na internetowych stronach tygodnika "Wprost" są oszczerstwem. Zapowiedzieli, że skierują sprawę do sądu. "Nasza rodzina stała się po raz kolejny obiektem brudnego ataku zbudowanego na kłamstwie. Oświadczamy, że doniesienia zawarte w artykule na stronach internetowych tygodnika 'Wprost' są oszczerstwem. Sprawa naruszenia dobrego imienia naszej rodziny znajdzie swój finał w sądzie" - napisali Tuskowie w oświadczeniu.

Gość tuuuja
Jak chłop baby nie bije to jej wątroba gnije.

Gość Litości bo nie wytrzymam
Ludzie to nie był żaden akademik tylko DOM ASYSTENCKI! Wiem bo też tam z nim mieszkałem! Mieszkali tam nie studenci tylko głównie wykładowcy i pracownicy UG z rodzinami. W domu asystenckim żyło się spokojnie i było tam bardzo porządnie - zero rozrób, nie to co u studentów. NIGDY nie słyszałem ani nie widziałem żeby coś się u nich źle działo, ściany były dość cienkie więc gdyby było u nich aż tak źle to na pewno cały dom huczałby od plotek. Tuskowie byli sympatyczni, ich dzieci też dobrze wychowane. Więc nie promujcie tu ciemnoty.

Gość bil ją kablem od prodiza
tez go znam i wiem ze bił zone!

Gość Jaroslav Kaczuszko
trzeba powołać komisję sejmową do zbadania tej sprawy!!!!!!

Gość pi8
bił ją moszną

Gość Tusk jak sie wkurwi to leje
dziś jeszcze nie bił, będzie bił za dwie godziny

Gość tusko tusko tuskotronik
bije żonę za synusia