Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kallona

DWA LATA ROZNICY-DUZO?

Polecane posty

Gość kallona

czesc... poznałam niedawno fajnego chłopaka...ma 18 lat ja 20... wydaje sie dość dojrzały, ale nadal mam pewne obiekcje... pomożecie? uważacie, że dwa lata to duża róznica? bo moje koleżanki pukają sie w czoło, i sądzą, że praktycznie nie ma róznicy 18 czy 20... jednak ja już studiuje, on w tym roku ma mature... oczywiście chciałabym go poznac bliżej...ale jestem ciekawa co na ten temat sądzicie? więc 2 lata- dużo czy mało?

Kiedyś to stanowiło dla mnie problem-teraz juz nie. Jeśli chłopak jest dojrzały to kontynuj ta znajomość-nic nie stracisz, a dużo możesz zyskać. Powodzenia :)

Gość jakaś róznica to zawsze jest
...............................................................

Gość moj ma 26 a ja 32.....

Gość moj ma 19 ja 43

Gość moj maz...
jest 10 lat mlodszy..ja mam 32..

Gość polapola
Dwa lata, to naprawdę nieznacząca różnica. Choć rozum iem Cię, dlaczego o to pytasz, bo spotkaliście się w trochę nieodpowiednicz czasie-Ty już styudia, on pewnie jeszcze licealista, ale za rok nie będzie to miało żadnego znaczenia!

heh klka moich kolzanek ma mlodszych facetów od siebie (2 - 3lata) i ja tez :) Jak bylysmy mlodsze, nie bylo tak naprawde problemu z tym. Teraz sie zaczyna, my myslimy powaznie o przyszlosci oni dalej sa dziecmi. Ale wcale nie zaluje:)