Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale co maja do

co zrobic jesli facet...

Polecane posty

Gość ale co maja do

ciagle mowi ze jest skonczony, ze jest nieudacznikiem, sam sie tak nakreca, czym mnie doprowadza do stanu wrzenia!! Przed chwila dostalam takiego smsa - nie denerwuj sie na mnie, ja i tak jestem skonczony :O nawet nie wiem co odpisac...

Gość 11111111111111111111111
może mu przytaknij?:P

Gość Łukasz23
odpisz mu z propozycją żeby skoczył ,bo i tak nie ma dla niego ratunku :p

Gość ale co maja do
meaaa wydaje mi sie, ze to lekka depresja :O niestety... o psychologu nie ma mowy, nie on... a ja wygrałem życie on nie jest nieudacznikiem, widze w nim potencjal a takie myslenie wyniosl z domu :O tam mu tak wmawiali... ze wszystkiego czego sie dotknie to psuje itd! kazdy normalny czlowiek kiedy np kupi dlugopis a on nie bedzie pisal, nie przejmie sie tym tylko jedynie wkurzy, a on od razu tekst - no oczywiscie moglem sie tego spodziewac, przeciez mam zawsze pecha

Gość ale co maja do
a ja wygrałem życie normalnie jakbym czytala jego!! ludzie co z Wami!!?? dlaczego takiej malej wiary jestescie?? on czesto mowi - spojrz na moich znajomych, mieszkania, samochody, zony, dzieci a on nic. Chyba to go najbardziej doluje :O Ale kazdy w swoim czasie do wszystkiego dojdzie!!!!! Chyba wszyscy powariowali

Gość wizyta u psychiatry

Gość ale co maja do
na pewno go to pocieszy :O