Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoświadczona111

Petting - płyn ejakulacyjny - ciąża?

Polecane posty

Gość niedoświadczona111

Jestem dziewicą. Na razie z moim chłopakiem zadowalamy się pettingiem. No i właśnie.... 6 dni temu leżałąm na nim w skąpych stringach, on był nagi. Trochę się o siebie "poocieraliśmy", jednak cały czas byłam w bieliźnie. Potem dowiedziałąm się, ze chłopakowi wydostał się płyn ejakulacyjny z penisa. Poczułam, że stringi są wilgotne... Stąd pytanie - czy istnieje ryzyko zajścia w ciążę? Nie wiem, czy warto tu napisać, że mój chłopak to okaz zdrowia, zatem śmiem myśleć, że i plemniki ma wytrzymałe :P. Wszystko wydarzyło się dzień po ustaniu miesiączki (krwawienie zawsze trwa u mnie 7 dni). Jesteśmy pełnoletnimi osobami, jednak jeszcze nie planujemy dzidziusia. Dziś mija szósty dzień, a mi od rana robi się słabo i tak jakbym miałą mdleć. Na dodatek mam mdłości. Ale to chyba za wczesnie, zeby to brać za objawy ciąży... Prosze o odpowiedzi :).

Gość druuu
Te omdlenia to ze strachu. Stresujesz się za bardzo... Spokojnie, ten płyn nie jest aż tak groźny żebyś zaszła w ciążę przez majtki:) Ja miałam też spermę w okolicy pochwy i na szczęście nic się nie stało. Więc nie myśl już o tym tylko zajmij się czymś innym dla odwrócenia uwagi:)

Gość niedoświadczona111
ale właśnie ja się nie stresuję, wcale, a wcale :) bardziej mój chłopak ;)

Gość eassssy
nic nie będzie, zobaczysz

Gość druuu
Test, może po tygodniu.. Ale objawy ciąży i tak są dopiero później..a nie po kilku dniach. Jest ok! Kochajcie się na zdrowie! Sama czekałam z partnerem na decyzję o współżyciu ponad rok.. bo wychowanie, religia, strach przed ciążą itp... A teraz bzykamy się na całego, ciąży jak nie było tak nie ma (same gumki) i jest ok:) Powodzenia!

Gość niedoświadczona111
dzięki za wszystko ;)

Gość niedoświadczona111
Za jakieś dwa tygodnie powinnam mieć okres. Dziś spotkałam się z chłopakiem, podotykał mnie delikatnie ręką przez spodnie. A teraz patrzę i jest troszkę krwi.... A nigdy, przenigdy nie plamiłam pomiędzy okresami... Nie wiem o co chodzi... :/

Gość niedoświadczona111
Dodam, że wczoraj i dzisiaj dość mocno mnie brzuch bolał, okolice macicy również. Chwilkę pofiglowałam z chłopakiem, bardzo niewinnie. Po niedługim czasie poszłam do toalety i zobaczyłam krew na majtkach. On mnie straszy, że poroniłam. A przecież nie można poronić tygodniowej ciąży, prawda?

Gość kalissa_
Zdarzają się dziewice w ciąży. Twoje objawy są dość dziwne, dlatego nie wiem, jak Ci pomóc...

Gość tr7uityj
ło matko!!

witam ! Mnie również dręczy pewien problem. A mianowicie okres spóźnia mi się 2 dni., przez ost. miesiące był regularny, teraz nie wiem co sie dzieje. 5 dni przed okresem kochałam się z chłopakiem bez gumki. \\\"kochałam\\\", bo on we mnie nie skończył, a co najlepsze dużo mu do orgazmu brakowało. Czy ten płyn ejakulacyjny mógł się zatem wydostać z członka i mnie zapłodnić? Proszę napiszcie mi co o tym sądzicie, bo ja się stresuje tym drugim dniem bez okresu i nie wiem co robić ! Z góry dziekuje. I pozdrawiam.

Gość kociaaa
to jest raczej niemożliwe.Więc nie zadręczaj się:)

Gość pan Horst
bardzo mi się podoba. na 100% jesteś w ciąży. płyn to, to sprawił.

Gość do nologo
stosunek przerywany to najgorsza "antykoncepcja" ! ON NIE CHRONI PRZED CIAZA! przed orgazmem z penisa wydostaje sie mala ilosc plemnikow i sa one w stanie zaplodnic ! NIE URZYWAJCIE STOSUNKU PRZERYWANEGO BO ON NIE ZABEZPIECZA !!!!! a co do autorki to watpie bys zaszla w ciaze ale moze byc z toba cos nie tak :o idz lepiej do gina i zapytaj sie o te krwawienie i oslabienie :)

Gość Mornella
Dziś znowu, przed chwilą zobaczyłam trochę krwi na bieliźnie. Co jest grane :( :/

Gość Mornella
Mornella to ja, niedoświadczona111 :)

Gość niedoświadczona111
To jeszcze poproszę link do tego tematu, bo nie moge go znaleźć, nawiasem mówiąc/pisząc nie wiem, gdzie w moim temacie jest chociaż słowo o kondomach :P

Gość Aneczka_beczka
a mozliwe jest przeniesienie plemnikow do pochwy po tym jak całowałam jego penisa i nie mial wytrysku, ale moze cos mi zostalo w ustach... nastepnie on całował mnie w usta, a potem moja pochwe? odpiszcie prosze!!!

Gość desperatka___
według mnie naprawdę masz się czym przejmować! ja osobiście miałam taki przypadek i zaszłam w ciążę... i tu mówię poważnie... teraz jestem w 2 miesiącu... bardzo się boje że moja rodzina tego faktu nie zaakceptuje... wspierajcie mnie... proszę...

Gość on117
Czy można zajść w ciążę będąc dziewicą? - Tak, miałem kiedyś pacjentkę, która nigdy nie miała stosunku, była dziewicą i zaszła w ciążę. - Jak? Wiatropylnie? - Najprawdopodobniej usiadła na pościel, na którą ejakulował jej chłopak. W czasie dni płodnych w pochwie kobiet pojawia tak zwany śluz owulacyjny, który sprzyja transportowi plemników. Na marginesie należy dodać, że plemniki mogą żyć w ciele kobiety nawet kilka dni. - To znaczy, że nie trzeba mieć stosunku, by zajść w ciążę? - Nie. Wystarczy na przykład użyć ręcznika, na którym znajduje się nasienie albo uprawiać petting. Jeśli plemniki dostaną się do śluzu - ciąża gotowa. Powiedział to dr Wiesław Ślósarz w Echo Miasta. Penis wilgotny czy suchy? Miałam dwóch partnerów, jeden podczas erekcji miał suchy penis, przed wytryskiem pojawiała się tylko jakaś kropelka. Myślałam, że to normalne. Teraz jestem z innym mężczyzną, jak jest podniecony, ma cały wilgotny penis. Czy to normalne? Czy w tym śluzie (nie wiem jak to nazwać) są plemniki? Reakcje obu Pani partnerów są jak najbardziej naturalne, bo każdy człowiek jest nieco inny. I w tej "kropelce" u pierwszego, i w dużej ilości śluzu u drugiego mogą i często znajdują się plemniki. Dlatego warto zadbać o skuteczną antykoncepcję. Tzw. stosunek przerywany (mężczyzna "wyskakuje" przed wytryskiem) to żadna metoda. Właśnie z opisanych przez Panią przyczyn. Napisała to Beata Ciesielska, Seksuolog w www.poradnikzdrowie.pl

on117 Twoja wypowiedz to zart roku :D nie wiem czy to takie mile straszyc dziewczyny zaniepokojone ze aby usiasc na jakiejs poscieli czy reczniku mozna zajsc w ciaze na dodatek powolujac sie beczelnie na jakiegos fikcyjnego lekarza. po 1 forum to nie jest wiarygodne zrodlo informacji bo wlasnie przez takich ludzi jak Ty mozna sie najesc niepotrzebnego stresu. wystarczy poczytac sobie na jakichs medycznych portalach polskich czy zagranicznych o skladzie takiego plynu ejakulacyjnego... zawiera on owszem plemniki ale niewielka ilosc na dodatek srednio ruchliwie i niektore martwe. dla porownania w spermie znajduje sie ich ok 300mln. tak tak wiem ze z medycznego punktu widzenia nawet jeden plemnik moze zaplodnic w takim razie po co ich jest az 300 mln ? a po to ze sa oni jak bracia jeden bez drugiego sobie nie poradzi bo wystaczy pomyslec jaka trudna droge musza przebyc w ciele kobiety a i tak zazwyczaj tylko jednemu sie udaje. takze w plynie ejakulacyjnym owszem moze i sa jakies resztki plemnikow ale dopiero wprowadzone bezposrednio gleboko do pochwy moga cos tam pofikac ale lekarze pytani wprost o przypadki zajsc w ciaze pod takim wplywem odpowiadaja ze zazwyczaj w swojej x letniej karierze nie spotkali sie z takim przypadkiem... wiem po co pisac takie brednie...

Gość niedoświadczona111
;p

Gość biedronkax098
Hej jestem facetem i proszę was dziewczyny o pomoc tydzień temu uprawiałem z swoją dziewczyną petting no w sumie ona bardziej mi niż ja jej. Ja byłem rozebrany a ona nie no i po pewnym czasie doszło do wytrysku delikatnie się określę zmoczyła sobie tylko rękę umyła sobie ją i na tym się to wszystko skończyło. I mój problem polega na tym że moja dziewczyna następnego dnia miała dziwny sen że właśnie po tym zaszła w ciąże no i teraz tego się przestraszyła a jej już wiele razy tłumaczyłem że jest to nie możliwe. Więc moje pytanie jest takie jak ją mogę jeszcze bardziej przekonać że jest to nie możliwe. Z góry dziękuje.

Dawno to było? Każ jej zrobić test ciążowy. Nie ma takiej opcji by była w ciąży. W płynie przedejakulacyjnym jest zbyt mało plemników, żeby doszło do zapłodnienia. Jeśli umyła rękę to na 100% nie jest w ciąży.

Gość mam pytaniee
ludzieeeeeeeeeeeeeeeeee :o