Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona w sobie

CZY KIEROWAĆ SIE LITOSCIA!!!!!!!

Polecane posty

Gość zagubiona w sobie

Chce odejsc od meża ale gdy mu o tym powiedziałam to on od tego czasu ciagle płacze...Juz sama nie wiem jaka podjac decyzje.Czy mam z nim zosta z litosci??????

Gość jeny nie krzycz tak
:O

Gość zagubiona w sobie
bo nie wiem juz sama co zrobic..żal mi go

Gość zagubiona w sobie
eehhhh.......długa historia..tylko teraz nie wiem skoro on ma przezemnie sobie zrobic krzywde....

Gość zagubiona w sobie
Pozatym nie kocham go:(nie mamy dzieci,3 lata po slubie....jeszcze mamy szanse ułozyc zycie na nowo sobie...

no qqqurwa nie moge :O nastepna !!!! teraz sie obudzila po kilku latach i zorientowala, po slubie, ze t jednak nie ten :O fuck :O

Gość ale naprawde
nieeee. a jak bedxzie straszyl z ecos sobie zrobi to powiedz to zrob mnie jest wszytsko jedno--- z dwoma przerabialam. glupie i dziecinne jest takie straszenie

Gość hmmmm_m
" z dwoma przerabiałam " okrutna pizda. myślicie że mężczyźni nie mają uczuć? mają , tylko na co dzień chowają je głęboko bo oczekuje się od nich że będą "męscy" (ta presja jest wszędzie) Rozstanie boli. Niepewność - co dalej? po prostu rozpierdala... Kobiecie jest łatwiej, bo to ona podjęła decyzje i zwykle wie mniej więcej czego dalej chce od życia.

Gość ale naprawde
maja maja, tylko takie straszenie do niczego nie prowadzi a tylko umniejsza faceta w oczach kobiety-mieczaki!!!1