Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imolll

W Lublinie skatują Cię na oczach gapiów

Polecane posty

Ewo,w statystykach policyjnych niestety Lublin zajmuje wysoką pozycję,Rzeszów jest bezpieczniejszym i ładniejszym według mnie miastem.Bardziej przestronnym,z perspektywami, niższym bezrobociem i lotniskiem które mozę przyjmować samoloty pasażerskie.Hala na Podpromiu jest drugą pod względem wielkości w POlsce po katowickim Spodku W Lublinie największym pracodawcą był niedawno .........UMCS

To źle, że UMCS jest dużym pracodawcą? Jak dla mnie, to lepiej jak duzo ludzi zatrudnia w miescie uczelnia niż fabryka, czy hipermarket, trochę to świadczy o poziomie jego mieszkańców, nie uważasz? A lotnisko, sklepy itd.? Owszem, w każdym innym miescie nie należącym do ściany wschodniej będzie lepiej pod tym względem (głównie ze względów historycznych, które przekładają sie na obecne warunki i zachowania ekonomiczne) I co z tego? Mam nie lubić swojego miasta, bo nie mam tu lotniska pasażerskiego? Sory, ale to nie jest dla mnie żaden powód, i tak lubię Lublin :)

Gość Beko
hehe, to mi przypomina kawał o owsikach -tato, dlaczego my ciągle siedzimy w tej d..pie, tu jest tak ciemno i nieatrakcyjnie i śmierdzi, inni mają lepiej a ty mówisz, że jednak lubisz tu być... -bo widzisz synku... tak, śmierdzi i jest ciemno, ale ...to nasza, synku, ojczyzna :-D

Gość jgjkgj
kawał o owsikach zbyt sensowny nie jest, one by zginęły poza ojczyzną... nie ma to jak kawały odkrywcze, zaskakujące puentą ale logiczne (no chyba że o absurd chodzi ale to inna półka) skoro o Lublinie jako bezpieczym lub nie mieście mowa, to mogę stwierdzić że byłam tam wielokrotnie, chodziłam sama wieczorami, po różnych dzielnicach, w tym w okolicach dworców PKP i PKS (tak też miałam raz hotelik, który uwialbiam i to bardziej niż hotel Europa, a to za widok na oświetlony plac dworcowy w nocy) i nigdy nic mi się nie stało

Gość orient
Jak komus cos sie stanie to sie stanie i nic na to nie poradzimy.