Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asiiiaaa

no i co?Mogłam sie bawić!!a nie być cnotką

Polecane posty

Gość Asiiiaaa

całe życie rodzice mnie uczyli by.....czekac z tym do slubu że zrobic to tylko z facetem którego jestem pewna na 100procent tak tez robiłam wyszłam za maz za tego jedynego spałam tylko z nim....nigdy nie całowałam sie z innym facetem nie wiem jak to jest byc z innym.. Teraz mam 26 lat jestem dwa lata po slubie a wczoraj z czystej ciekawosci z dradziłam meza..Spałam z kolega zpracy

Gość JJJUUZ
to w istocie wina twoich rodzicow. trzeba bylo uczyc cie okradac ludzi, dzis karmilabys ubogich

Gość I teraz twierdzisz
że to Twoi rodzice są winni temu, że zostałaś dziwką? :O

Gość jak zes taka szczesliwa
mam nadzieje, ze maz ci tym samym odplaci

Asiu, ale tak szczerze - nie całowałaś się z żadnym bo czekałaś do ślubu, czy dlatego ,że mąż był pierwszym facetem ;) Bo coś mi to nie bardzo się składa w całość ;) Nie wierzę w to, że można spotykać się z facetami przed ślubem i z żadnym nie całować.

Gość Asiiiaaa
kro......dlatego że nei wychodziłam z domu na zadne imprezy....przyjacie.....bojak to mówiła moja mama mam być porzadna a nie jak te moje kolezaki zklasy lafiryndy.... Wszyztskich adoratowrów szybko moj rodzice płoszyli a i ja sama byłam manipulowana

Gość ale naprawde
i to byl blad.teraz pewnie bedziesz zdradzac.ja sie wyszalalam na maksa i meza nie zdradzam

Gość dghdghdgh
Skoro masz naturę dziwki (twoi rodzice mogli to przeczuwać i starać się zapobiec konsekwencjom wtłaczając ci na siłę normy do głowy - że na siłę, to widać po tym jak nie uważasz tych norm za swoje i do rodziców masz pretensje), to nie przeszkodziłoby ci duże doświadczenie w chęci poznania jak całuje np 45 w kolejności, poznany mężczyzna. Nawyki kochania się z każdym, na kogo masz chęć, jeszcze wzmogłyby chęć puszczenia się po ślubie. Ja czekałam długo na tego jedynego, jestem tylko z nim i jakoś nie zdradzam choć przecież każdy inny facet to tajemnica. Nie mogłaś pomyślec jak się będziesz z tym czuła następnego dnia? Dobrze ci teraz, z tą marną dodatkową wiedzą i utratą komfortu psychicznego, dobrego myślenia o sobie?

Gość Coś w tym jest
Znałam 3 małżeństwa, w których żona trzymała cnotę do ślubu i wszystkie się rozpadły z powodu zdrady żony. Może to kwestia tego, że się nie dobrali w sferze seksu? No bo jak się bierze kota w worku to nie zawsze trafi się na odpowiednią osobę. Oczywiście czasami to się udaje - jak świadczy przykład przedmówczyni.

Człowiek jest tylko człowiekiem...każdy popełnia błędy,lepiej siedź cicho może się nie wyda.;)

Gość A ja cię rozumiem
Też żałuję ,że się nie wyszalałam. Teraz 10 lat po ślubie mam ochotę na flirty i nie tylko........... Nie rozumiem tylko reakcji wypowiadających sie tutaj osób.Wyzwiska, sugerowanie, że masz naturę dziwki. jEJU ALE LUDZIE SĄ STRASZNI. a TE WSZYSTKIE, KTÓRE TWIERDZĄ, ŻE NIGDY BY NIE ZDRADZIŁY, PROSZE O WYPOWIEDŹ ZA KILKA LAT. cZŁOWIEK TAK SIĘ ZMIENIA, ŻE CZASEM SAM SIEBIE NIE POZNAJE. mÓWIĘ TO NA WŁASNYM PRZYKŁADZIE.

Gość bcxz
na flirty i seks z innymi ma sie zawsze ochote, bez wzgledu na to czy mielismy 1 partnera czy wielu przed slubem. tak juz maja wszyscy ludzie,. myslicie ze faceci nie mysla o tym? wszyscy chca sie rznac ze wszystkimi, ale na szczescie niektorzy DOJRZALI ludzie dbaja o swoja RODZINE i nie szmaca sie na lewo i prawo. ja mialem tylko 1 kobiete, nie wyszedl 3 letni zwiazek, szukam innej i w tym czasie nie mam zadnych przypadkowych kontaktow seksualnych. nie bedzie mi przeszkadzalo jak moja laska bedzie miala wiecej odemnie, owszem nie bede sie z tym czul najlepiej, ale wiem ze gorzej bym sie czul patrzac w zalzawione oczy dziewczyny ktora mnie pokochala mowiac ze chodzilo mi tylko o seks abym sie wyszalal zanim ozenie z inna...

Gość MIKRO
Właśnie tak to jest jak sie bierze kota w worku...

Gość to poco zakladasz topik
jak na krytyke niezamierzasz zwracac uwagi???