Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość etka 24 witam

jest bardzo rano, ktopogada ze mna dlugoooo?

Polecane posty

Gość etka 24 witam

Gość etka 24 witam
a tak jakos a conajmniej z godzinke bo mi sie nudzi , skad jestes i jestes kobieta czy facet

Gość etka 24 witam
cala noc nie spalam,ie moglam jakos usnac za godzine moj mąż wraca z pracki to juz zaczekam na niego:)

Gość etka 24 witam
wyskocze przed jego przyjsciem do sklepu po wino, o dzis ma wolne to jak sie wyspimy to bedzie mila niespodzianka - chlodne winko :)

mi tez sie nie chcialo spac. dziwne. ja mysle ze ta noc byla stworzona do czegos innego...( w moim przypadku nauki ) chociaz nic nie zrobilam.

Gość etka 24 witam
nie podoba mi sie to, zeby zobaczyc czy ktos cos napisal musze rac "odswierz strone" czemu dziadostwo automatycznie nie pokazuje nowych wpisow? wiem bo to nie czat pewnie odpwiecie

Chinka Czikuczikulinka w sumie tez bym mogla spac i tez nie moge .cos wisi w powietrzu ha ha

Gość etka 24 witam
tylemoglam tez w nocy zrobic,ale wolalamogladac teledyski w necie,gadac ze znajomymi, robic wiele innych glopich rzecy ehhh

Gość etka 24 witam
przegladajac filmiki na youtube znalazłam jeden z porodu kobiety :/ jesli ktoras chce link to moge wkleic tylko musze to znalesc

Gość etka 24 witam
sorry dziewczyny ale nie chce mi sie ta strona otworzyc wiec nie podam linku ehhh ale i takwidze ze nikt nie chcial