Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cold beer

Cechy które dyskwalifikują kobiete

Polecane posty

Gość cold beer

Brak biustu ( deski ) Owłosione nogi i ręce Cuchnący oddech. Duża nadwaga. Jesli posiadasz te cztery cechy to jest bardzo duża szansa że zostaniesz starą panną :classic_cool:[cześć]

Gość heidi22
a jesli to bez-piersie jest sliczna dziewczyna, dlugie wlosy, duze oczy i usta, szczuple opalone wysportowane cialko i kazdy na nia leci? :D:D

Gość nie kazdy poleci gwarantuje

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
matylda-----:D

Gość cold beer
ja mam inne cztery rzeczy, które powodują że jestem z siebie autentycznie dumny: 1) zaskorupiały zwieracz odbytu 2) Syrena 105, którą śmigam po moim rodzinnym Hrubieszowie 3) przedwczesny wytrysk - potrafię trysnąć na godzinę przed randką (której i tak nigdy nie ma) 4) bardzo smaczną spermę o aromacie wędzonego kabanosa, którą codziennie częstuję moje pluszowe misie

Gość pluszowy mis

Gość inna całkiem inna ...
Akurat wymienione tutaj, to wszystko można jeszcze zmienić ... Ale nie wiem, czy radykalnie można zmienić twarz? :O Czy twarz maszkarona, to nie dyskwalifikacja? Ciekawe? Poza tym jak dla mnie dyskwalifikujące są .. braki intelektualne ... Także seksualnie przecież jest to ogromnie ważne ..

Gość pluszowy mis
mhm, potwierdzam, bardzo smaczna :)

A ja cos dodam dla odmiany :P CECHY KTORE DYSKFALIFIKUJA FACETA: 1.debil 2.chudzina z zapadnieta klata 3.brak wlasnego zdania 4.ponurak 5.zolte zeby lub brak 6.cuchnacy pot 7.nudny i niemajacy nic do powiedzenia 8.niemeski 9.bez poczucia humoru 10.kurdupel do autora - czemu tylko wypisales cechy zewnetrzne? tylko TO dyskwalifikuje u Ciebie kobiete?

Gość mama pluszowego misia
Mnie też mnie też

Gość cccccccc
1 .nadwaga 2. duża nadwaga 3. hipopotamizm 4. nadhipopotamizm

Gość cold beer
Jestem facetem a mimo to mam pokaźny biust, depiluję nogi i ręce i cierpę na niedowagę:) Jak widać można, więc i wy dziewczyny możecie :)

Olivia - myślę, że ogólnie można sobie to zsumować, jako braki intelektualne :P Bo czlowiek rozwijąjący się, nie pozwoli sobie także na tak rażące zaniedbania fizyczne .. Czlowiek myślący nie pozwoli sobie na zaniedbanie żadnej sfery: czy to emocjonalnej, fizycznej, umysłowej, duchowej, finansowej ... A to wszystko tworzy otoczkę seksualności ... ;)

Gość zapewne autorka
"Bo czlowiek rozwijąjący się, nie pozwoli sobie także na tak rażące zaniedbania fizyczne .. " kompletna bzdura!!!!!

Gość życie fajne jest
Mam wszystkie cechy o których pisała olivia . Jest cool :classic_cool: .

Gość bo człowiek normalnie
rozwijający nie pozwoli sobie zjadać własny kau

Gość pluszowy mis
osobiscie twierdze ze wiekszej bzdury nie czytalam.najbardziej zaniedbanymi mezczyznami, ktorych mialam okazje poznac w zyciu byli artysci i naukowcy i to tacy przez duze N widac, dla nich sfera fizyczna jest malo istotna :P

Gość znowu to samooooooooo
kto cie kurna o zdanie pyta chloptasiu?? wstaje taki rano i z nudow pierdoly pisze..i zeby chociaz cos nopwego wymyslil

Gość jestem czlowiekiem rozwijający
się:D

Gość Rafczuś
1. Mały biust w połączeniu z grubym tyłkiem i nogami 2. Wąskie, zaciśnięte usta 3. Duży nos 4. Oziębłość 5. Duża głowa

Gość no akurat jest tak
że mam duży biust, świeży oddech, wydepilowane kończyny, nie jestem otyła. I jestem starą panną.

Gość cold beer
tak na prawde to kiedy bylem maly wypadlem z lozeczka mama sie zdenerwowala i przywalila mi grzechotka... od tej pory mocze sie w nocy i wyobrazam sobie ze jestem normalny dodam ze mam 53 lata i strasznie smierdzi mi z odbytu wiec swoje zycie spedzam jako samotnik wymyslajac sobie ze mam wielkie powodzenie i moge wybierac ile dusza zapragnie choc tak na prawde tylko ciotka stefa czasem sie zlituje i nastawi dupe, ale dlugo smrodu nei wytrzymuje... zwierzylem sie... przytulta mnie :(

do inna calkiem inna - kochana, nie do konca sie z Toba zgodze :o znam osoby, ktore wlasnie nadmiernym dbaniem o siebie, wrecz przesada, \"uzupelniaja\" braki intelektualne, przynajmniej tak im sie wydaje :( a z drugiej strony sa osoby, ktore sa niezwykle inteligentne, wyksztalcone i zlewaja na to jak wygladaja :o Higienie osobista i dbanie o siebie powinno miec sie w sobie niezaleznie od intelektu i wyksztalcenia, bo niby mowi sie, ze na wyglad nie zwracamy uwagi a jednak \"Jak Cie widza, tak Cie pisza\" ........ale zawsze mozna dodac \"Nie szata zdobi czlowieka\" :P ;)

Gość znawca_-_-_
pluszowy mis-----> zgadzam sie z Twoja ost wypowiedzia w 100 proc!

Cóż rozwój odbieram, tak, a nie inaczej ... Przynajmniej w dzisiejszym świecie, rozwój właśnie jest tak odbierany przeze mnie .. Reszta, to rozwój niepełny, jeśli dba się tylko o intelekt, tzn. że nie widzi się innych sfer ... A to już ograniczenie ... Ograniczenie to nie rozwój! Może do niedawna ograniczanie się do pojedyńczych sfer wystarczało, ale nie dzisiaj ...

Gość znowu to samooooooooo
a moze proba bycia doskonalym nie jest ograniczeniem? a moze postrzeganie ludzi przez takli pryzmat nie jest ograniczeniem?

Gość cold beer
widze że podszywaczki się mszczą , a dlaczego? bo prawda je zabolała :P cechy charakteru które dyskwalifikuja kobiete: mściwość, chamstwo , kompleksy niższości powiazane z chęcią przypodobania sie wszystkim , brak wrazliwości , nadmierna pewność siebie i rubaszny styl bycia , posługiwanie się slangiem czy jakąś dziwna gwarą ( słowa typu kuźwa :D ), brak dobrego gustu w ubieraniu się , debilne koleżanki i zadawanie się z nieciekawymi osobami......i wiele wiele więcej