Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mimooza

Po co on mi o tym opowiadał?

Polecane posty

Dzisiaj poszłam z nowym kolegą na piwko, takie spotkanie towarzyskie, nie randka. Tego chłopaka znam od niedawna, dlatego bardzo zaskoczyło mnie to, o czym rozmawialiśmy. Wypytywał mnie, czy mam kogoś, kiedy ostatnio podrywałam facetów, czy miałam wielu chłopaków, itp. Ale to nie wszystko, bo dużo mówił o sobie: że nie ma nikogo tylko epizody, opowiadał mi ze szczegółami w jaki sposób podrywa dziewczyny, że boi się podejść i zagadać do dziewczyny, że stosuje taktykę naprzemiennego odpychania dziewczyny od siebie i przyciągania jej, i wiele różnych rzeczy o tym, w jaki sposób podrywa i uwodzi dziewczyny. I moje pytanie do Was: po co on mi to opowiadał? Może dziwnie pytam, ale żaden chłopak do tej pory o czymś takim ze mną nie rozmawiał Co Wy o tym myślicie? Aaa jeszcze na koniec, jak już szliśmy z tego \\\"pifka\\\" na autobus, to zaczęliśmy się wygłupiać i śmiać na cały głos i on mówił, że nie pasujemy do siebie bo jestem dla niego za spokojna :???

Gość HMHMMHMHHM
PEWNIE TO TA JEGO TAKTYKA.. PROBUJE ODEPCHNAC CIEBIE, ZEBY POTEM PRZYCIAGNAC:P

Gość ja o poranku***
witam..ja sie wlasnie tez zastanawiam po co on mi to opowiadal? uczucie od pierwszego wejrzenia, moja cudownośc i wyjatkowość..tak oczekiwalam tego ale to nie wszystko..trzymanie za reke, przytulanie bez skrepowania w miejscach publicznych..nagle milczenie...Po co on mi o tym opowidał?

może rzeczywiście to taka taktyka? tylko do tej pory to była MOJA TAKTYKA! nie wiedziałam, że faceci robią tak samo ;P do ja o poranku***: ten mój znajomy powiedział, że jeżeli on odpycha dziewczynę, to ją obserwuje i jeśli zauważy, że ona to olewa (tzn. że nie zaczyna zabiegać o niego) to wtedy szczęka mu opadnie, złapie doła i będzie się zastanawiał dlaczego dziewczyna na niego nie leci? Może wypróbuj :)

Gość lady in orange
czyli ogólnie pasujecie do siebie - oboje jestescie debilami. p.s. Z u czuciami ludzkimi się tak nie postępuje, jeżeli zaczyna sie cos pięknego (np. rodzi się uczucie) to należy to pielęgnować... TRAFIŁA KOSA NA KAMIEŃ!

chocbym wlasna historie slyszala, 1sze spotkanie a on mnie wypytuje o takie rzeczy :P na kolejnych to samo i do tego jeszcze pocalunki no a teraz sie nie oddzywa :P

jeśli chodzi o mnie, to TYLKO kolega, i to nowy, zupełnie go nie znam, a mam z nim relacje \"biznesowe\". Ale jeśli tutaj uogólniacie, to muszę Wam przyznać rację, no przynajmniej autorce \"komiczne\" :D do \"kitikat\": może to ten sam facet, bo mówił, że miał wiele związków ale krótkich :D skąd jesteś?

mimooza jestem ze slaska :P a Ty? kurcez ale teraz pojmij takiego :P niby bylo fajnie i w ogole a teraz milczy i co ja mam sobie pomyslec hehe;)

momooza=> ja uslyszalam to samo od faceta, ze jestem za spokojna...hmm...nijak sie to ma do rzeczywistosci. jestem swntuch i grzesznik... ale coz, ze \"znawca\" sie nie polemizuje:p

ja z lublina - to chyba nie ten sam facet :D kitikat - ja na Twoim miejscu poczekałabym aż się odezwie, bo ten mój kolega powiedział, że jak dziewczyna odezwie się pierwsza, to wiadomo, że chłopak \"ma ją w garści\" i nie musi jej już zdobywać! sałatuńcia - to ja podobnie: że jestem za spokojna, ale też że siedzi we mnie \"mały zbereźnik\" :P hehe Do tego jeszcze mi powiedział, że dziewczyny lublą facetów, którzy mieli wiele kobiet :|

no coz trudno ja juz sie odezwalam :P ale tylko w celu spotkania, niech mysli co chce :P jestem dosc chlodna osoba wiec mysle ze umie go momio tego jakos utrzymac na dystans, nigdy nawet na tych spotkaniach nie przejawialam zbytnego zainteresowania :P

Gość czepliwa baba
To Ty pijesz piwo z rana? Napisałaś o 8.46 że byłaś "dzisiaj na piwie". Dziwne.

mimoozo moje droga poza tym jak juz wczesniej pisalam, nie slowa lecz czyny swiadcza o naszych uczuciach ;)

nie mysl tylko obserwuj - moze to jego taktyka a moze sam nie wie czego chce ;) obserwuj ;)

Ok, a dlaczego wcześniej na gg nie zaprzeczył, że ma dziewczynę? A właściwie to kazał mi zgadywać, jak odpowiedziałam, że pewnie ma, to przytaknął. A teraz powiedział mi, że rzeczywiście wprowadził mnie celowo w błąd. Dlaczego?

Gość pieprzyc facetów
niektórych dosłownie a niektórych tylko w przenośni

Gość pieprzyc facetów
tych którzy nas wkurzyli np.

No to pieprzyć ich! Tak teraz myślę, że mojego \"kolegę\" łatwo było przejrzeć. Chyba to jego zwykły tekst do każdej dziewczyny (ten o wielu związkach - że dziewczyny wolą facetów, którzy mieli wiele kobiet a on taki jest), że musi już coś myśleć o tym, żeby się ożenić, że chciałby przed 30-tką - takie teksty na panienki :|

Gość pieprzyc facetów
Ja pierdzielę, taki tekst kalka.....hahaha Jeden koleś też mi kiedyś sadził teksty, że jest TAAAAAKI ZNUDZONY umawianiem się z głupiutkimi panienkami i że już czas znalezc jakąs porządną dziewczynę na żonę....(tia, koleś ma 23 lata i w przyszłym roku kończy studia) a z tego co wiem dla niego weekend bez 3 imprezek w klubie to czas stracony....

Gość pieprzyc facetów
pogrywają sobie, pogrywają nami, słowem mówią nam to co wiedzą że CHCIAŁYBYŚMY USŁYSZEC

Dzisiaj powiedziałam temu chłopakowi na gg, że muszę z nim porozmawiać ale to jak się kiedyś spotkamy. Om mi odpisał: \"o czym chcesz ze mną rozmawiać, bo chciałbym się nastawić psychicznie. Bo nastawię się, że ty chcesz mi powiedzieć coś miłego, a ty mnie z***iesz za coś tam i co wtedy... będę się źle czuł, jak to się stanie tak z nienacka\" Co mu odpisać? Coś błyskotliwego, dowcipnego... pliiiizzz! Pomóżcie coś wymyśleć!

Gość sss...
pogrywaja soobie ale widocznie im zalezy skoro takie kombinacje