Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prowokujaca dziewczyna

ALE podal mi powod dlaczego mnie zdradzil?

Polecane posty

Mieszkam dosyc daleko od swojego chlopaka, ktory mnie zdradzil, zapytany dlaczego to zrobil odpowiedzial: " bo brakowalo mi ciebie, twojej bliskosci,bo tak bardzo cie pragne a ciebie nie bylo i tesknilem za toba" co za kretyn 😠 czy ktos slyszal kiedys wieksze bzdury? to jest niedorzeczne co powiedzial, chyba nie sadzi, ze ktos mu w to uwierzy !!! :o

no, czy ktoras z Was uwierzylaby w takie "argumenty" ? prosze odpowiedzcie :o ja z nim skonczylam, ale chce poznac zdanie innych dziewczyn.

Gość jaaaaaaaaasne
cała masa dziewczyn łyknęłaby takie tłumaczenia :P Palant. Z tęsknoty prześpij się z jego najlepszym kumplem

nie no to nie są bzdury.... pewnie mu faktycznie brakowało bliskosci kobiety... tylko, że to go wcale nie usprawiedliwia... zresztą lepsze takie wytłumaczenie, niż usłyszec np. że ktos zdradził bo to umocni nasz związek....

masz racje, co za palant !! nienawidze go za to co zrobil a jeszcze bardziej za to, ze idiotycznie sie tlumaczy, dzieki za odpowiedz :(

Gość lady in orange
ale chyba nie masz zamiaru do niego wracać?

komiczne - faktycznie jego to nie usprawiedliwia, ale jego tlumaczenie jest smieszne do kwadratu...twierdzi, ze mnie kocha, ze jestem ta jedyna a leci do lozka z inna, bo mu MNIE brakuje??? :o trzeba bylo do mnie przyjechac a nie lapac sie za inne, glupek 😠

nie mam zamiaru do niego wracac i on o tym wie......najgorsze jest dla mnie jego gadanie, ze to mnie kocha, ze jestem ta jedyna ....to po cholere wlazil do lozka innej? trzeba bylo do mnie przyjechac a nie glupio sie tlumaczyc, glupek 😠 dziekuje za wypowiedzi.

Gość Madlena30
prowokujaca -dobrze robisz. pomysl co by bylo gdybyscie byli malzenstwem? jednym ruchem zniszczylby waszze zycie. lepiej teraz od niego odejsc i dac sobie szanse na znalezienie porzadnego facet, ktory bedzie ci wierny i bedzie cie kochal a nie tylko swoje widzimisie. trzymaj sie cieplo! powodzenia!

Gość Madlena30
i jeszcze jedno - nic nie dzieje sie bez przyczyny, widocznie czeka cie cos lepszego. nie przegap byc moze tej prawdziwej milosci bedac z tym bylym.

Madlena dziekuje za cieple slowa :) 🖐️

Gość Madlena30
jakas kobieca solidarnosc jednak jest;) chyba kazda z nas musi trafic na palanta zanim spotka tego jedynego...