Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oliwka_z

Młode Małżeństwa - Ankieta - Prośba o pomoc!

Polecane posty

Gość Oliwka_z

Witam, Czy znajdą się tutaj młode małżeństwa??? Przeprowadzam badanie do pracy magisterskiej na temat relacji w młodych małżeństwach (o stażu krótszym niż 3 lata) i trudno mi znaleźć 100 par małżeńskich, które zgodziłyby się wypełnić moją ankietę. Brakuje mi jeszcze ok.20 par. Dlatego zwracam się do Was z gorącą prośbą o wzięcie udziału w ankiecie. Jeśli jesteś w związku małżeńskim krócej niż 3 lata i chciałabyś/chciałbyś pomóc w badaniach, to namów swojego małżonka/małżonkę do wypełnienia ankiety. Jeśli nie możesz wziąć udziału w badaniu, to prześlij tą prośbę do swoich znajomych - młodych małżeństw o stażu krótszym niż 3 lata. Ankieta w wersji dla kobiet umieszczona jest na stronie http://webankieta.pl/ankiety/w1hpo3ipi12o Ankieta w wersji dla mężczyzn znajduje się na stronie http://webankieta.pl/ankiety/w1hpo3k31da0 Badanie ma sens tylko, jeśli ankietę wypełnią oboje małżonkowie. Wypełnienia ankiety zajmuje ok. 30 minut, ale można to zrobić „na raty” – wypełnić część, na następnie skorzystać z przycisku „Przerwij ankietę”. Ponowne otwarcie ankiety (np. następnego dnia) rozpocznie się od miejsca, w którym ankieta została przerwana. SERDECZNIE DZIĘKUJĘ ZA POMOC!!!! MAGDA Kontakt z autorką badania - oliwka_z@gazeta.pl

Gość ionteresuja cie rowniez
malzenstwa zagraniczne?

Gość Oliwka_z
Jeśli są to małżeństwa polskie, mieszkające razem, o stażu krótszym niż 3 lata - to jak najbardziej :)

Gość ionteresuja cie rowniez
nie, chodzi o malzenstwa mieszane : polka- obcokrajowiec.

Gość Oliwka_z
Wolałabym wykluczyć małżeństwa mieszane, bo ankieta wymaga dobrej znajomości języka polskiego. Ale serdecznie pozdrawiam i dziękuję za dobre chęci :)

chetnie ci pomoge, ale nie rozumiem zaleznosci niektorych pytan, do tematu ankiety.. W wiekszosci pytan, pytasz, o partnerow - lb mnoga, jak to sie ma, do malzenstwa? w sensie po co? :> No ale jak ankieta zostala zaakceptowana przez promotora, to ok, tylko tak dziwnie sie na te pytania odpowiada :)

Gość Oliwka_z
Teraz jeszcze póki ankieta jest w toku nie mogę odpowiedzieć na Twoje pytania :) Ale obiecuję, że wszystkim, którzy po wypełnieniu ankiety, pozostawią do siebie maila, wyślę wyjaśnienie celu badania oraz wyniki zbiorcze po zakończeniu zbierania ankiet i ich analizie. Przewiduję, że będzie to w listopadzie, bo i zbieranie ankiet idzie powoli, no i moje wyniki musi zaakceptować promotor. Także proszę o cierpliwość :)

Gość Co znaczy mieszkają razem
Ja u męża w tygodniu tylko nocuję, bo mieszkanko dla nas się remontuje, a on pracuje w innym mieście i przyjeżdza tylko na noc i weekendy? Mieszkamy razem, czy nie?

Gość Oliwka_z
Ale mnie zażyłaś :) Ale skoro nocujecie razem, to uznałabym że mieszkacie razem. Takie teraz czasy, że ludzie się widują coraz rzadziej :) Pozdrowionka

Gość Oliwka_z
Czy znajdzie się jeszcze kilka chętnych par? Bardzo proszę Was o pomoc! I dziękuję ogromnie 11 parom, które wypełniły ankiety!!!!!!!!

Gość Oliwka_z
Może ktoś jeszcze zechciałby wypełnić ankietę? :) Bardzo proszę namawiajcie swoich mężów. Ankietę wypełniło 100 kobiet, ale tylko 30 mężczyzn !!! Miłego dnia!

Gość Oliwka_z
BARDZO WAM DZIĘKUJĘ !!!