Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuje rady

PROBLEM LOZKOWY

Polecane posty

Gość potrzebuje rady

czy to normalne ze facetowi w trakcie gry wstepnej w ogole nie stoi i przed kazdym stosunkiem trzeba mu pomagac reka? a przy zmianach pozycji tez mu opada? bede wdzieczna za odpowiedzi

Gość magagaga
nie, to nie jest normalne, twój partner widocznie jest za mało podniecony/spięty/ ma problemy z erekcją (chorobowo)

nie wiem czy normalne w każdym razie mojemu facetowi staje już na samą myśl o seksie i nie opada ani raz w trakcie seksu

Gość potrzebuje rady
to jak powinno byc? moze moje pytanie jest glupie ale to moj pierwszy partner i nie mam doswiadczenia.powinien mu stac caly czas juz kiedy np.mnie piesci i jestesmy nago?

Gość znowu to samoooooo
ups to jest klopot, chyba lepiej z fachowcem pogadac lub w googlach poszukaj czegos na ten temat przyczyny moga byc natury biologicznej i psychicznej np: relacje w zwiazku, stresy itp

znaczy wiesz mój facet ma tak, że mu staje jeszcze jak ubrani jestesmy a on tylko pomyśli o seksie i stoi mu potem cały czas ale może to co ma Twój nie oznacza od razu, ze coś jest nie tak bo zauważ, ze jak mu pomożesz to mu staje gorzej gdyby wogóle nie miał erekcji ja narazie bym sie nie niepokoiła - może to tylko stres, przemęczenie ? zacznijcie się martwić jak przestanie mu zupełnie stawać

Gość potrzebuje rady
dziekuje za rady,teoria-uspokoilas mnie troche bo zaczelam sie juz martwic. tak zeby nie stal w ogole to nie bylo,tylko czasem zdarza sie ze co chwile opada i nie mozemy zaczac

to raczej ze stresem albo przemęczeniem zwiazane jest jak się pogorszy to wtedy trzeba się będzie udać do seksuologa ale teraz jest masa ziołowych tabletek tak wiec spokojnie , bez nerwów ;)

Gość potrzebuje rady
dodam ze mam na imie Adam a moj chłopak to Piotrek i jestesmy ze soba juz od kilku lat a problemy zaczeły nasilac sie odkąd zacząłem golic posladki

Gość ./././././.
ALE FAJNIE:)

Gość kamelia.....
Mój facet bardzo szybko jest podniecony-jeszcze właściwie nic się nie dzieje a on już jest twardy i często zmienimy pozycje a on ciągle w gotowości. A w jakim wieku jest Twój chłopak?

Gość potrzebuje rady
moj maz ma 30 lat,ja 26. naprawde sa ziolowe tabletki jakies? bede bardzo wdzieczna za podpowiedzi,bo chyba bedziemy musieli sie tym zainteresowac.U niego moze to faktycznie stres,ma bardzo nerwowa prace,szczegolnie ostatnio. Co to za tabletki,kazdy moze je brac i pomagaja troszke w "lozku"?:)

niech sobie kupi Tribusteron firmy Olimp albo Extreme Men\'s formula firmy Trec - to są legalne i oparte na ziołach preparaty dla kulturystów zwiększające produkcję własnego testosteronu. Do tego mozesz mu dokupić Selen w tabletkach w aptece (najlepiej z witaminą E) oraz cynk i powinien stwać dęba już na myśl o tobie. Pozdrawiam

Gość nbjkjl
ja nie widze tutaj problemu. sam mam 27 lat, jako nastolatek wiadomo ze mi stawal od powiewu wiatru, teraz nie. czlowiek troche ochlonal z wiekiem,o seksie mysle juz tylko co 10 minut a nie co minute jak w mlodosci :D a co do erekcji, to w czasie gry wstepnej nie stoi mi bo niby czemu? abym mial erekcje moja laska musi mnie chociaz dotknac po ptaku, pomasowac reka, ale ze jestem obrzezany to robi mi loda, stawia ptaka i mozemy sie bzykac. nastolatkom stoi caly czas, w czasie gry wstepnej itd... mi oczywiscie tez czasem staje jak tylko slysze pukanie do drzwi swojej panny, ale zazwyczaj mi trzeba czegos wiecej jak tylko mysl o sekse abym stanal. kazdy kto ma sie za super ogiera bo jest mlody, przed 30 - w koncu przestanie wam stawac na zawolanie albo tylko od widoku nagiel laski, beda musialy troche pomajstrowac. tak wiec nie przejmuj sie, z twoim facetem jest wszystwo w porzadku, w koncu ma erekcje. no i mala rada - zmieniaj pozycje szybciej, mnie tez wkurza na maxa jak laskagodzinami sie przewraca z od tylu na klasyczna, denerwuje sie on moze i nie koncentruje

Gość potrzebuje rady
OLE- bardzo bardzo Ci dziekuje za podpowiedz,zaopatrzymy sie w to na pewno:)

Gość potrzebuje rady
dziekuje tez za meska rade,uspokoiles mnie troche:)

Gość eetam..
Popieram kolegę wyżej, mój facet też potrzebuje trochę czasu, ma 28 lat. Podczas zmiany pozycji czasami również muszę mu trochę pomóc. Mówi, że na młodu miał dla odmiany przedwczesne wytryski ale po latach :P potrzeba większych bodźców. Z eksem w tym wieku było podobnie. Czyli norma.

Gość prawdziwa pociskica
kiedy mi opada moj musi mi pomagac ustami ale zato on woli jak stymuluje go reką