Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutne to troche

Czy odstraszam kobiety bo za dużo oczekuje?

Polecane posty

Gość a ja tak........
no sam napisz jak to bylo u ciebie? pewnie do tej pory bawiles sie uczuciami dziewczyn, robiles im nadzieje a potem porzucales, no i teraz są tego skutki...

Gość Dommminiczka
Chciałbyś !Marzenie ściętej głowy :)

Gość smutne to troche
eeeeeeeeeeeeeh! Kiedyś niechcący zastymulowałem narząd pana Romana, w trakcie rozmowy telefonicznej. Pan Roman jest kierownikiem placówki kulturalnej w naszy mieście i organizuje liczne imprezy. Akurat stało się to w momencie gdy omawialiśmy formę kotylionów na bal weterana spółdzielczości mleczarskiej. Pan Roman nagle podskoczył i oparł się częścią czołową swojego ciała o Pania Aldonę z księgowości. Całe zdarzenie znam z relacji woźnego Kryspina, mojego powiernika i okazjonalnego wirtualnego kochanka. Pan Kryspin imponuje mi swoim wielopłaszczyznowym doświadczeniem życiowmym i pięknie pobrużdżonym czołem :)

Gość smutne to troche
Mam już dość tych podszywaczy, więc to bedzie ostatni wpis. Rzeczywiście, chciałbym mieć potwierdzenie, że warto sie starać . Że ta znajomość ma sens i nie jest stratą czasu. Czy wy tego nie chciałybyście? Możecie mysleć o mnie co chcecie ale ja wiem czego chcę. Nie interesują mnie rozmowy o głupotach, spędzanie długich godzin przy ekranie komputera a potem krótkie pa i koniec. Muszę mieć cel i sens. Konkretny i realny. Albo chociaż złudzenie, że cel jest realny i istnieje jakaś szansa.

Gość zranionaaa
smutne to troche - a mi się podoba to, że jesteś taki zdecydowany, szczery i że traktujesz poważnie takie znajomości. Niedawno miałam do czynienia z palantem który parę dni przed planowanym spotkaniem w realu zapadł się pod ziemię. Może to i dobrze, mam dość tych emocjonalnych popaprańców.

Gość fajnyzakochany
A ja jestem w trakcie ponad 2 letniej znajomości, przyjaźni z dziewczyną, do której zacząłem czuć coś więcej niż przyjaźń. Będę chciał się z nią spotkać niebawem, choć ona ostatnio z "chce się spotkać" zamieniła to w ostatniej rozmowie telefonicznej na 30 sekundową ciszę. I co ja teraz mam zrobić?