Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moderNgirL

Czy przy regularnym cyklu dni niepłodne to...?

Polecane posty

Gość moderNgirL

to te dni przed okresem i zaraz po zakonczeniu krwawienia? Czasem mam ochote żeby poszaleć zmoim Miśkiem,i robie to tylko w te dni( nie chodzi mi o sex bez zabezpieczenia)tylko o dłuższa chwile kochania się bez potem gumka

Gość 11111111111111111111111
sex bez zabezpieczenia = sex bez gumki. nawet jeśli tylko część stosunku odbywasz bez prezerwatywy to jest to stosunek bez zabezpieczenia.

stosunek bez zabezpieczenia po zakończeniu krwawienia to ruletka - plemniki mogą spokojnie doczekać owulacji :O

To wszytsko zależy od długości cyklu. Musiałbyś sobie wszytko poobliczać. A jeśli nie chcecie teraz dziecka, to najwygodniej i bezpieczniej jest brać tabletki wtedy masz spokój. Pozdrawiam

Gość moderNgirL
nie moge brać tabletek,ale nie otym jest topik,ok ruzmiem z tego co wiem jest pare osób które robią tak jak ja,gdzieś o tym czytałam,ale nie ważne

Gość moderNgirL
nawet gdybym je brała bałabym sie pozwolić na konczenie w emnie ,nigdy nie czulam jak to jest,może keidyś się dowiem :)

Gość .............h
my też tak robimy z moim kochaniem,najlpeir chwilke kochamy sie bez,takz minutke a potem już w gumce,trudno jest sie opanowac zeby ją potem włorzyć no ale trzeba

jakbyś je brała, to nie miałabyś się po co bać :) Jeśli nie możesz brać tabletek, to najlepiej sobie musisz poprzeliczać kiedy masz te dni. I wtedy uważać. A poza tym czujesz kiedy masz owulację, więc mniej więcej powinnaś wiedziec kiedy masz te dni. Jak chcesz to napisz do mnie na maila to ci to wszystko wytłumacze dokładniej. Za duże teraz pisania :) Pozdrawiam

Gość moderNgirL
zazwyczaj okres mam ok 20 dnia każedego miesiaca,czasem się to wacha do 3 dni czyli ok 17 lub 23,kiedys czytałam że dni przed okresem sa najbezpieczniejsze.Jesli chodzi o tabletki to wiele czytałam o tym jak kobiety zaszły nawet używajac tabletek,poztym ja jestem troche nerwuską,w tym sesie po każdym stosunku bałabym się i już,tak już mam.

Gość no to w takim razie
Modern --> czekamy na topik "jestem w ciazy" :D 🖐️

Gość moderNgirL
cykl różnie,tak jak pisalam to sie wacha czasme o 2-3 dni,teraz miałam 27 dni do poprzedniczki,nie robie tego całkowicie bez prezerwatywy,jak mam to napisac,że praktycznie zaraz jak mojemu "stanie;to wkłądak\m go do pochwy i tak krótka chwile,o sexie bez zabezpieczenia nie ma mowy,a jesli juz pozwalam na taką "chwilke"to zazwyczaj jest to przed okresem gdy czuje z enp jutro czy poj.dostane,lub jeden dzień po wiec chyba jednak nie będzie takiego tematu see you

Gość moderNgirL
płyn podobno jest pzred wytryskiem,ale z drugiej strony któż to wie