Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Allpain

problem +fotka

Polecane posty

Go艣膰 Allpain

Witam, mam problem. Na poczatku lipca pomalowalam wlosy na blond. M贸j naturalny kolor jest ciemny. Tak naprawde nhawet nie potrafie go konkretnie nazwa膰. Pogranicze miedzy szarym, brazowym i bardzo ciemnym blondem. Zacze艂y pojawiac sie odrosty. Co mam z nimi zrobi膰? fryzjera raczej nie pokryj膮 moje kieszonkowe:( Ja bardzo prosze o odpowiedzi! Pozdrawiam wszystich dobrodusznych.. naskrobcie cos pomocnego.. Tutaj fotka niedawno zrobiona przepraszam ze malo widoczna ale robiona komork膮.. zbieram na aparat:) http://img257.imageshack.us/img257/8791/kafateriawb8.jpg tutaj tez s膮 fotki mo偶e komu艣 pomog膮 w ocenie: www.allpain.fotka.pl Dzieki!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tschumi
moze kups sobie szmponetke koloryzujaca poki co...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Allpain
tschumi ja wogle zanim pomalowalam farba pr贸bowalam pomalowac szamponetka na blond. Nie wzie艂o! nic kompletnie. pr贸bowa艂am dwoch palette i jeszcze jakiejs.. mam za ciemne wlosy na szamponetke. dzieki za odp.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Allpain
up up up

Udost臋pnij ten post

fajne masz w艂oski ;) kolorek i fryzurk臋 :D zostaw, narazie nie wida膰 bardzo odrost贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Allpain
nie podoba mi sie ten pomysl z pasemkami. ale dziekuje za odpowiedz;] "Blondynka z odrostami wygl膮da wyj膮tkowo wulgarnie"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Allpain
teoria dziekuje;))D ale ja che odrosty pomalowac bo niedlugo rok szkolny sie zaczyna a mi wlosy naprawde szybko rosna (serio;p) wiec chce uporac sie z tym w wakacje bo na poczatku roku i tak duzo szumu bedzie a po co mi jeszcze jeden problem na glowe;)) dziekuje ci za odp.;]

Udost臋pnij ten post

kup to samo czym robi艂as i pokryj najpierw odrosty a po 15 - 20 minutach ca艂膮 reszt臋 tak robi膮 fryzjerki ;) wi臋c powinno wyj艣c r贸wno ;) popro艣 kole偶ank臋 o pomoc najwy偶ej :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Allpain
up up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Allpain

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dooo Allpain
mozesz mi napisac czym zrobilas sobie taki kolor? ja mam naturalne brazowe...takie szaro brazowe...takie ciemnawe...i mi nic jasnego na tym lbie nie wychodzi, a uwazam ze masz super kolor teraz! taki bym chciala miec...tylko nie wiem czy nie mam zaciemnych tych swoich wlosow:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hesitate
farba, ktora z pewnoscia chwyci to palette, ale musisz dobrac odpowiedni odcien blondu |:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Allpain
hesitate zrobic ta pallete tak jak mowila teoria? pokryc najpierw odrosty a po 15 - 20 minutach ca艂膮 reszt臋?? :)) dzieki za opd;]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja widze zabe wiec nie pomog

Udost臋pnij ten post