Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karoolaa99

Yasminelle w Poznaniu

Polecane posty

Gość Karoolaa99

Hej laski! Kupilam yasminelle w Poznaniu za 45 zl, ale uwaza ze to gruba przesada..pytalam w 4 aptekach i wszedzie ceny wahaly sie 44-45 zl. Czy gdzies jest taniej w tym pieknym miescie?:) Bede wdzieczna za odp:)

Gość upupuuuup
szkoda

ostatnio byłam u swojej lekarz rodzinnej po receptę na kolejne Yasminelle i jak sprawdziła w swoim lekospisie to normalne że kosztują one 44,50zł [bo nowość bla bla bla]. trzeba naprawdę PRZEKOPAĆ te apteki aż się tanio te tabletki kupi. pozdrawiam. ;)

Gość Karoolaa99
No mozliwe, ale stwierdzam, ze warto zainwestowac, bo przetestowalam juz rozne tabsy od diane po logest i tylko te nie wywoluja zadnych skutkow ubocznych..szkoda, ze sa tak drogie, ale jak juz brac sie za hormony to juz porzadne:)

Gość ofra
mam pytanko czy jasmin to to samo co yasminelle?

Gość Kaaroola99
Nie, yasminelle to unowoczesniona forma yasmin. Ma mniej hormonow i z tego co sie orientuje troche inny sklad

Gość Motyś
w pasazu rondo na ratajach (dokladnie rondo staroleka) tam jest po 39:)

Gość touchMeOna20
a ja uwazam ze ja masz stalego faceta to niech on Ci placi ty wystarczajaco bedziesz sie tym truc i placic po to zeby facet na luzie sobie pouzywal...

Gość gwiazda_polnocy
Ja parę dni temu kupowałam w aptece Magicznej na Piątkowskiej za 40 zł z groszami (trzeba poprosić o kartę rabatową, ta cena już ze zniżką). Może są gdzieś jeszcze taniej?