Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michalinazkolobrzegu123

mieknacy penis- dlaczego?

Polecane posty

mojemu mezowi w trakcie stosunku w penym momenci zanika wzwod jest podniecony,, kochamy sie jest super i on nie moze skonczyc bo mu pada dodoam ze ma 29 lat wspolzyjemy od 8 lat i nigdy wczesniej nie bylo takiego problemu moze to byc spowodowane stresem np w pracy?

Przepraszam, ze pytam, ale cala czwroka planowana? Bo moze faktycznie, nawet wiedzac, ze masz spirale podswiadomie boi sie wpadki?

wyzej to podszywy mamy jedno dziecko planujemy drugie, ale za rok tylko ze jak on nie potrafi skonczyc to ciezko bedzie z tym dzieckiem :(

To moze presja, ze musi sie wykazac? Probowalas z nim rozmawiac na ten temat?

tak rozmawiamy to nie ma nic wspolnego z jego psychika, wszystko jest ok, kocha mnie, pociagam go tylko sprzet mu nie pozwala ma jakies klopoty z jelitami moze dlaczego? lekarz zbadal krew i powiedzial ze jest zdrowy

w stolcu czasem pojawia sie krew, ale mimo wszystko lekarz twierdzi, że wszystko jest ok. sama nie wiem co robić...

moze potrzebuje mocniejszych bodzcow? jakiegos urozmaicenia, albo jednak psychika :( Ile lat ma Wasze dzieciątko? Moze czuje sie zaniedbany? Zazdrosny?

nie wiem jak ktos sie podszyl pod czarny nick ale niewazne synek ma 3 latka nie jest zaniedbany bo kocham go nad zycie i zawsze o niego dbalam moze to byc kwestia psychiki? moze on sie stresuje ze znowu sie nie uda? juz sama nie wiem !!!!!!!

Na pewno stres, do tego bledne kolo, jak nie wychodzi to stres sie poglebia. W takim wypadku moze nie naciskaj na rozmowe, bo moze to, ze Ty tez widzisz problem moze go dodatkowo dobijac :( Dlugo to trwa? A Ty dochodzisz? Moze sie stresuje rowniez, ze nie potrafi Ciebie zaspokoic?

nie dochodze bo po 5 minutach czy nawet mniej mi go po prostu wyciaga bo nie ma juz czym sie bawic dla niego to chyba tez stres, boi sie ze mnie nie zaspakaja jak kiedys ale nie naciskam, nie krzycze, spokojnie rozmawiamy

To moze niech zacznie od Ciebie? Jak Cie zaspokoi w inny sposob, to podniesie jego poczucie wartosci i moze problem sam powoli sie ulotni?

Nie wiem co jeszcze moze byc przyczyna, ani jak mozna pomoc :( Sama nie wiem co bym zrobila w takiej sytuacji :( Faceci tak ambicjonalnie do wszystkiego podchodza, ze mala porazka moze sie latami rzutowac na psychice...

Gość wuml
Ja ostatnio mam taki problem ,ze czasem nie mam czucia w penisie.Mysle ,ze moge miec juz problemy z prostata ,bo ja czuje ,ze jest.Tylko ja jestem duzo starszy.I wazne jest jednak ,zeby wytrysk byl jednak tak czy inaczej ,bo wtedy pogarsza sie .Nie mozna dopuscic do tego,zeby nie bylo wytrysku.

Gość michaIinazkolobrzegu123
uważajcie na ten czarny podszyw zarezerewował nicka i świeci :o