Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lola1122

POMOCY

Polecane posty

Gość Lola1122

Dziewczyny prosze was o pomoc! Mam 17 lat (nie współżyłam z chłopakiem jeszcze) i od paru miesięcy mam na pochwie białe krostki, takie jakby pod skórą. Niektóre można wycisnąć, ale wracają nadal. Wiem że powinnam iść do ginekologa, ale strasznie sie tego wstydzę. :( co to może być? A w ogóle utrzymuje higene. Znacie może jakąś maść lub tabletki bez recepty???. Wiem że napiszecie mi żebym poszła do gina, ale na prawdę najpierw chce spróbowac czegoś co mogłoby mi pomóc. A wogole ginekolog wraca za tydzień bo ma urlop. Więc może pomożecie mi PROSZE bo jestem załamana :(

Jak mamy ci pomóc skoro nie wiemy co ci jest?Nie ma cudownych środków działających na wszystko - to raz.Dwa - NA pochwie? Czy W pochwie? Na pochwie to raczej niemożliwie - chyba, że miałaś na myśli srom (wargi sromowe mniejsze / większe).To może być zwyczajny łój i NIE WOLNO CI tego wyciskać.Nie masz wyjścia - musisz to zbadać i tyle.

Gość Lola1122
Chodziło mi o srom :( A ten 'łój" to coś uleczalnego? ;(

To coś, co ma każda kobieta - jeśli to faktycznie łój. I jest to sprawa naturalna tak samo jak śluz i ślina. Zbiera się i tak ma być.Ale równie dobrze może to być choroba. Musi to zbadać lekarz i nie ma zmiłuj. Jak wyciskasz, to przenosisz.

Gość Lola1122
ngLka a możesz mi powiedzieć dokładnie jak to wygląda??? :(

Ma serowatą konsystencję, jakbyś miała pod skórą kaszaka. Przez cieniutką skórę widać białe punkciki które da się prosto wycisnąć. Tylko, że wyciskać nie należy.

Gość Lola1122
A on mi da na to masć jakaś czy to jakieś normalne jest?

Gość Lola1122
A znacie jakieś maści na to???