Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ada5

Myślę o innym!

Polecane posty

tylko myślisz czy moze nie masz odwagi zrobic ten krok, aby? jesteś w związku małżeńskim czy towarzyskim?

Gość gupie baby
baby takie sa

Gość kwiatka01
tez mysle .... mineły 4 lata .... co noc, raz mniej raz bardziej ... nie ześwirowałam...jeszcze hi hi

on jest młodszy ode mnie o 4 lata! jest miedzy nami to cos czego nie umiem opisac,to sie po prostu czuje.

Gość kwiatka01
my probowalismy byc razem 2 rzy ... nie wyszło. pierwszym razem przez moja dume i on chyba nie byl zdecydowany co mnie dobijało(bylismy małolatami) i potem spotkanie po latach i znow zaiskrzylo... probleme było to ze ja bylam w 5letnim zwiazku ... i w trakcie kryzysu... chialam odejsc i sprobowac z nim ... ale nie dal mi. do dzis nie wiem czy dobrze zrobilam ze zostalam. temtem wyjechal daleko,po roku mial juz dziecko ... mysle o nim bardzo czesto ....mamy sie spotkac w tym roku .... boje sie...

Gość kalabria
Też o kimś myślę, o kimś kto mieszka daleko ode mnie, jest 4 lata młodszy, wolny i jest dla mnie nieosiągalny, ale jest najcudowniejszym człowiekiem pod słońcem! Ja jestem żoną i matką..lecz dla mojego męża jestem powietrzem...jestem mu obojętna i to już się chyba nigdy nie zmieni.... :( Tak strasznie mi smutno...