Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POSZUKUJĄCA OPINI

GDZIE BYSCIE WOLELI MIESZKAC- PROSZE O OPINIE??!!!??

Polecane posty

Gość POSZUKUJĄCA OPINI

Zaczynamy z facetem studia uzupełniajace mgr zaoczne + prace (przedtem byly dzienne) i mamy do wyboru: - pokoj w czyms jak prywatny akademik, duzy ładny pokoj ale 40 osob na pietrze, 8 łazienek, 1 kuchnia :O - pokoj w mieszkaniu 2pokojowym z inną parą ktorej NIE ZNAMY ????

Gość onaona ona
1.

Gość mamuśka007
też 1!

Gość POSZUKUJĄCA OPINI
NO TAK ALE TAM BEDA IMPREZY ITD A MY PRACUJĄCY

Gość onaona ona
no tak, a co zrobicie jesli para z waszego pokoju zacznie sie bzykać o 3:00 nad ranem????

Gość onaona ona
(bardzo głośno)

Gość POSZUKUJĄCA OPINI
Moze tez zaczniemy ;) Przeciez mamy po 22 lata, to normalne :P ;)

a macie możliwośc poznać tę drugą parę? swoją drogą, w opcji 1 jest 5 osób na łazienkę i 40 na kuchnię w opcji 2 zero intymności, czytaj romantycznego seksu gdzie popadnie tudzież tzrymania w tajemnicy rodzaju używanych podpasek :D

Gość POSZUKUJĄCA OPINI
narazie są te dwie ;)

Gość onaona ona
lub będą bałaganiarzami lub będą Wam coś kraść lub będą przyprowadzać znajomych lub będą upierdliwi???????????????????????????????????????????????????

Gość ehhhhhh tyz zle
no a w akademiku nie bedzie jazd? glosna muza imprezy pijani ludzi ehhhhh

Gość POSZUKUJACA OPINI
Kurde juz sama nie wiem :O Jesli ta para bedzie ok to byloby fajnie, ale jesli sobie do gustu nie przypadniemy to yyyy :(

Gość .pankracy
a nie mozecie wynajac kawalerki?

wybrałabym 2. ze względu na pracę tam będą 2 pokoje?więc każda para w oddzielnym pokoju. tylko 4 osoby do kuchni i do łazienki, większy spokój. w akademiku też sąsiedzi mogą nie przypaść ci do gustu i jest ich zdecydowanie więcej.

Gość POSZUKUJACA OPINI
Nie mamy tyle kasy

Gość onaona ona
mieszkałam w akademiku i na stancji. wybieram chyba akademik, bo jak się nie polubicie to bedzie kicha.

Gość .pankracy
jedna kuchnia na tyle osob to porażka. jesli bedziecie miec duzy pokoj mozecie sobie sprawic taka mala pokojowa lodówke i mikro kuchnie elektryczna i byloby ok. mnie drażni duza ilosc ludzi w kuchni juz wolalbym taki wariant

Gość POSZUKUJACA OPINI
tylko ze boimy sie ze w akademiku bedzie tak ze : - bediemy sie spieszyli rano do pracy a tam kolejki do łazienek i kuchni :O - po powrocie zmęczeni a tam moga byc imprezki - w weekend jak bedziemy sie jezdzic na uczelni i uczyc (sesja) to oni beda mieli odpoczynek *dzienni) i tez beda imprezy :O wiem co mowie bo mieszkalam w 12osobowym mieszkaniu na dziennych.... a co do mieszkania 2osobowego to najbardziej sie boje ze sie nie polubimy i nie bedziemy mieli oprocz siebie do kogo ust otworzyc :O

Gość POSZUKUJACA OPINI
ktos jeszcze?

a moze warto by sie zapoznac z tymi ludzmi z tego mieszkania?:P warto sie popytac o wszystko i sama nawet zobaczycz jak zyja, co im moze przeszkadzac, ipt:) ja mysle ze lepiej w tym mieszkaniu z ta para bo jest praktycznie ciszej, macie wiecej miejsca dla siebie, do lazienki i kuchni dostep bez problemowy

Gość i bedzie jak w m jak milosc
:P

Gość SAMANTA ARGUMENTY PROSZE

na niekorzyść opcji pierwszej mam te same co Autorka wymieniał w poście 17:16 więc mniejszym złem jest wspólne mieszkanie z inną parą - może jak popracujecie trochę i będziecie mieć więcej kasy (odkładanej czy coś) to będziecie mogli wynając coś samodzielnie ja osobiście nie wytrzymałabym w takich wieloosobowych \"squotach\"

2: - do polubienia tylko 2 osoby, a nie 38 :) - mniejsze kolejki do łazienki, kuchni - łatwiej się dogadać co do terminu imprez

Gość Hortensja_
tylko mieszkanie NIGDY AKADERMIK!!!! ODRADZAM TEN CHLEW, JAKIM JEST AKADEMIK imprezy tylko i ogólnie syf, nie kozna wpocząc, ciagle ktoś sie wpieprza, zresztą wspołna łazienka i kuchnia to dno.

Gość hortencja popieram