Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidiaplus

emeryt a odszkodowanie za wypadek

Polecane posty

Gość lidiaplus

mój dziadziuś złamał noge w biodrze,ma 80 lat jest emerytem-opłaca w pzu ubezpieczenie na zycie,może starać się o odszkodowanie za złamanie? jak to jest z odszkodowaniem-mam 2 sprzeczne info. i nie wiem kogo zapytać.

Gość to zależy jaką ma polisę
przeczytaj warunki ubezpieczenia - tam jest napisane dokładnie, za co można dostac odszkodowanie, a za co nie PZU to wg mnie oszuści - mój tata był ubezpieczony m.in. od zawału serca i wylewu (wylew, czyli udar krwotoczny) - więc kiedy doznał udaru niedokrwiennnego, PZU odmówiło wypłaty odszkodowania

Gość lidiaplus
dzieki dziadek płaci temu pzu już ponad 50lat,a jest limit wiekowy ponoć powyżej 65lat nie ubezpieczają. właśnie boje się że nici moga być z odszkodowania-tam jest wyszczególnione.ale zobacze jeszcze.

Gość jasne że może się starać
przeczytaj tylko warunki, podejrzewam, że złamana noga będzie figurować

Gość mikusia222
Jeśli chodzi o OFE warto spojrzeć na ranking ofe PKO PTE. W łatwy sposób dowiedziałam sie gdzie najlepiej będzie zainwestować pieniądze. http://www.pkopte.pl/o-nas/aktualnosci/rankin g-ofe-2015-pko-bp-bankowy-ofe-inwestuje-na-piatke/

Gość gość
Te rankingi są naprawdę w porządku i warto do nich regularnie zaglądać. ja polecam D.A.S, bo są skuteczni i można na nich liczyć o każdej porze dnia i nocy.

Gość Gość

Najlepszą pomoc otrzymasz w Eventum. Sprawdź sobie ich usługi.