Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewka___

mam 24 lat i jestem dziewicą

Polecane posty

Gość Ewka___

niestety. Jak faceci reagują na laski które w tym wieku są dziewicami, gdy sie już o tym dowiedzą ,np. w intymnej sytuacji ? Wciąż nie wiem czy jest to dla mnie bardziej powód do wstydu i smutku niż do dumy i poczucia własnej godności przejawiającej się w niedawaniu komu popadnie...

Gość Są HAPPY
żE NIE DADZą PLAMY

Gość juz nie wiem co ze mna nie tak
Za rok powiem to samo :D Z mojego ubogiego doswiadczenia wynika, ze dziewictwo jest skuteczniejszym straszakiem, niz np.smiertelna choroba zakazna.

Gość bezseksowa_dziewica
mam pytanie: czy z wiekiem błona dziewicza grubieje i trudniej ją rozerwac?

Powiedzialabym raczej, ze zarasta pajeczyna i trudniej trafic w otwor. 🖐️

Gość bezseksowa_dziewica
ale powaznie to jak to jest?

Spoko-w sumie co za różnica. Nie rozumiem tylko dlaczego masz się wstydzić?? Napiszę tylko tyle-popatrz gdzieś tu jest temat jak to laska czekała do ślubu a teraz sprobowała z innym-jesteś młoda (no może już nie do końca) dziewczyno więc z tego korzystaj a nie później będziesz dawać z ciekawości. pozdrawiam

Gość minutka...
ja mialam 23 jak stracilam dziewictwo.moj chlopak zareagowal zwyczajnie,po prostu przyjal to do wiadomosci.skoro wczesniej nie bylam w zadnym powaznym zwiazku (jedynie przelotne znajomosci),to nie moglam jak stracic tej cnoty:)

Gość Agatka-
Według mnie jeżeli facet jest porządny, to będzie się cieszył że ma dziewice, z tego co wiem wielu facetow ceni czystośc kobiety. CIESZ SIE ZE JESTES DZIEWICA. Ja tez nią jestem i jest mi z tym dobrze, mam faceta prawiczka ktory mi powiedział że niachciałby takiej "używanej". Zreszta to jest tak jak z husteczka higieniczna, jezeli ja uzyjesz raz to obca osoba nie powinna jej uzywac, tak tez jest z kobietami nio i mężczyznami. ZUZYTE JUZ NIE SMAKUJE TAK DOBRZE :-) Takie jest moje zdanie na ten temat.

Boj sie Boga, Agatko! Jak mozna pisac o czliwkeu, ze jest "zuzyty"??? Moze Ty porownujesz sie do zelowki buta, ja bynajmniej o sobie bym tego nie powiedziala. :O A tak w ogole to pewnie mlodziutka jeszcze jestes, pogadamy na ten temat za lat -nascie. ;)

czlowieku*

Gość Agatka-
Dlaczego? Kazdy ma inne zdanie. Ja przedstawiłam swoje. Wiesz jakos nieapetyczne jest dla mnie spanie z kim popadnie. Nie chciałabym faceta z doświadczeniem, bleee to obrzydliwe, najpierw był w innej potem miałby byc we mnie. Nie, dziękuje :-) Tak jak powiedziałam wiele mężczyzn ceni czystość kobiety, ja cenie czystość faceta.

Gość Agatka-
Mam 20 lat.