Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tamron

wyszly mi czarne wlosy !!!!

Polecane posty

mialy byc ciemny blond a wyszly czarne..Kochane znacie jakis sposob zeby kolor sie szybciej zmyl????????????/zalamana jestem!!!!!!!

Gość racjonalistka
hej, natychmiast umyj szamponem przeciwlupiezowym ale leczniczym np nizoral!!!

Gość najlepsze pasemka
Możesz sobie zrobić na to (tylko juz u fryzjera pasemka). ja tez mialam taki problem i tak zrobilam, jasne pasemka. tak wlasnie jest z tymi farbami jak sie samemu w domu robi. nie ma to jak fryzjer bo on zawsze cos pomiesza z kolorami i zawsze wyjdzie oczekiwany efekt(no prawie zawsze).

a tak w ogole to tak czy tak bede miaala strasznie ciemne a farba do wlosow po jakims czasie sie chyba bardzo zmywa??a znacie jeszcze jakies inne sposoby?:)

nikt juz nie pomoze?:(wczoraj mylam szapmonem przeciwlupiezowym z reszta dzisiaj tez i piana byla na poczatku brazowa! a teraz tez taka brazowawa wiec schodzi mi kolorek???

Gość lornetka
zależy jaką farbą robiłaś, zmywalną czy trwałą.

Gość caberra
nawet jeśli farbowałaś trwałą farbą - to pierwsze 2-3 mycia daja zabarwienie wody (zmywa się z włosa nadmiar niewypłukanego po farbowaniu barwnika) szampony przeciwłupieżowe są niezłe ale długo trzeba ich używać żeby był jakiś efekt, a na dodatek i tak nie zmyją koloru do końca (zwłaszcza jeśli masz włosy podatne na farbowanie)

Gość DA222
uuuu.... tylko fryzjer, albo zaakceptowanie nowego koloru. Szampony przeciwłupieżowe nic nie dają... wymyją Ci resztę barwnika, przez co czarny błyszczący kolor zmieni się w czarny spłowiały

ojej to pozostaje mi sie zalamac:/to byla farba trwala...a co do sciagniecia koloru albo w ogole jakas farba nie schodzi w gre bo mam tak zniszczone wlosy ze by mi po prostu ypadly wszystkie albo sie wykruszyly.... ale slyszalam ze jak ktos ma zniszczone wlosy to farba sie tak nie trzyma..2 miesiace temu mialam naprawde tez ciemne a po miesiacu juz blond...wiadomo slonce ale samo to ze az tak zeszlo wiec moze teraz tez nie bedzie ciagle ten czarny...

heh taki sam problem mam, z tym że mialy byc brazowe. Mam nadzieje ze z czasem zejdze bo strasznie mi sie nie podoba :(

Gość kikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nie zalamuj sie. tez tak mialam. poki co, rozjasnij wlosy farbami recital preference z serii rozjasniajace kasztany. kody: ue2, ue2, ue3. sa to farby do rozjasnaiania wlosow ciemnych do kasztanowego w warunkach domowych:) BEZ RUDEGO EFEKTU!!! swietne. tylko to mnie poratowalo. na blond na razie nie farbuj, wlosy musza odpoczac od silnych utleniaczy. na przyszlosc WYBIERAJ FARBY NA PODSTAWIE EFEKTOW KOLORYZACJI Z TYLU PUDELKA, NIE TEGO,CO JEST Z PRZODU. pamietaj,jezeli efekt koncowy jest ciemniejszy od wyjsciowego z tylu pudelka, nie kupuj tej farby bo ZAWSZE przyciemni wlosy. powodzenia

Gość gdgsgsdg
hahahhahahbuahahahahhahahha

dziekuje wam super jestescie:D:):)heh rzeczywiscie racja zauwazylam ze dosc czesto dziewczynom wychodza ciemniejsze niz by chcialy no ale coz musze byc cierpliwa....dziekuje!!

nie ma sprawy:) ja poki co mam na glowie czarne koncowki, rude srodki i upragniny ksztan na odrostach. metoda prob i bledow:) mam nadzieje,ze moje doswiadczenie na zrujnowanych wlosach choc troche wam pomoze:)

heh widze ze nie tylko ja mam takiego bzika na punkcie wlosow i koloru na nich:D jak bedziemy cierpliwe to w koncu beda takie jak sobie wymarzymy:)a teraz tak chodze od lusterka do lusterka z tymi czarnymi wlosami i wlasciwie nie jest taki koszmar bo na szczescie mam ciemne oczy i pojde sobie zafarbowac brwi henna i mam nadzieje bedzie jeszcze lepiej..a wlasnie farbuje ktos brwi henna w domu?

ja mam na szczescie bardzo ciemna oprawe oczu, mimo,ze jestem blada jak corka mlynarza:) co do wlosow teraz bede konsekwentna. tylko jedna farba, bez eksperymentow. moze za 2 lata beda jednolite:D

hmm mozesz poczekac a potem do fryzjera pojsc zeby Ci to zrobil wtedy to nie musisz czekac az tak dlugo:)jej tez bym chciala miec ciemna oprawe oczu:)!!!

oj, nie chcialabys... kazde odrastajce wloski w luku brwiowym widac, na reszcie ciala tez ciemne i trudne do usuniecia;( no i blond nie pasuje... co do fryzjera, to chyba tak zrobie,ale najpierw uzbieram fundusze.

szampony do włosów blond też lekko wybarwią ten barwnik, dermena przeci wypadaniu włosów też wypłukuje barwnik, płukanie z woda z sokiem cytryny i basen. :D wiem, bo sama tego wszystkiego się łapałam w podobnym przypadku. :P