Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszi wstretne

Mam w pokoju duzo malych muszek..dlaczego??

Polecane posty

Gość myszi wstretne

nie mam jedzenia w pokoju , najczesnciej sa one na suficie ..dodam ze okno mam otwarte dzien i noc

Gość myszi wstretne
ale ich jest mase!! nie malutko po 4 tylko mam wrazenie ze zloty rodzinne sobie robia

ja tez mam jakies dziwne muszki czy jak tam one sie nazywaja:/ mam blisko piekarnie myslalam ze to onich cosik przylatuje ale juz sama nieiwem

Gość Kubuś puchatek **
teraz jest sezon na "muszki owocówki"

Gość myszi wstretne
ale one nawet nie sa tylko kolo lampy najczesciej w rogu sufitu ...szcezre mowiac pierwszy raz mi sie to zdarzylo

Gość myszi wstretne
teraz to sie boje ze pajaki beda u mnie czestym gosciem skoro muszki to beda mialy co jesc.. Niby smieszne a tu wcale nie ma z czego sie cieszyc.. Jak je wypedzic??

Gość prazona kukurydza
popsikaj lakierem do wlosow, albo przejedz odkurzaczem po suficie (jesli lakierem, to bedziesz musiala nim po podlodze przejchac). oczywiscie zamknij okna jak bedziesz je niszczyc

Gość myszi wstretne
nie ma nic lepszego nic zasypianie przy zapachu lakieru.. Szczerze mowiac moze jakis prepparar na muchy?? odkurzacz jutro rano zrobi swoje

Gość prazona kukurydza
taaa, zasypianie w oparach muchozolu, to dopiero cos :) mysle, ze mialabys bardzo kolorowe sny :D rozpylasz lakier na muszki (albo muchozol, co tam wolisz niuchac - nie wnikam), gasisz swiatlo w pokoju, otwierasz okna na kilka minut zeby przewietrzyc i zrobione.

a jak wyglądają te muszki?? sa tak małe jak owocówki?? W polce żyje kilka tysiecy much i to że sa małe raczej nie pozwla stwierdzić co to jest:P

Gość Może masz owoc
i stąd te muszki. Ja też mam otwarte okna w całym mieszkaniu dzień i noc i nie mam muszek, ani komarów :)