Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 prysznicomanka

Najlepszy zel pod prysznic to...

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Jak dla mnie 呕el pod prysznic HB, lepszego nie znam - sama widz臋 po efektach na sk贸rze, kt贸ra jest 艂adna, od偶ywiona, promienieje. Zdarza si臋, 偶e dok艂adnie tego samego kosmetyku u偶ywam czasami do mycia w艂os贸w.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ania mijal
呕el pod prysznic HB - rzeczywi艣cie bardzo dobry. Zazwyczaj te 偶ele pod prysznic nie daj膮 nic poza kr贸tkotrwa艂ym, przyjemnym zapachem. Przy tym kosmetyku HB zapach to jedno, a bardziej chodzi o to, 偶e sk贸ra robi si臋 po prostu przyjemna w dotyku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marta brodziak
Polecam to samo, co wspomia艂a przedm贸wczyni - Energizuj膮cy 偶el pod prysznic HB. Wp艂yw na sk贸r臋 rzeczywi艣cie znakomity, u mnie zasz艂a ogromna poprawa, w艂osy wygl膮daj膮 o wiele lepiej. Nawet nie s膮dzi艂am, 偶e efekt mo偶e by膰 a偶 taki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 belka7
呕el do k膮pieli 7 zi贸艂 z HB. Ma 艂adny kwiatowy zapach. Po nim sk贸ra jest nawil偶ona i delikatna. Nie wysusza si臋 tak szybko jak po poprzednio stosowanych 偶elach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 India27
Luksja z olejem z pestek dyni. Moja sk贸ra j膮 uwielbia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sese1
luksji z opuncja super pachnie w dodatku ma koktajlowa konsystencje, do tej pru stosowalam roze zele ale ten jest najlepszy b w kncu nie mam wyschnietej skory

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 raspberry girl
Zdecydowanie najlepszym, 偶elem pod prysznic jest nowo艣膰 na rynku - 偶el pod prysznic z Biedronki BeBeauty Creme. Opakowanie z wygodn膮 pompk膮, pojemno艣ci 750ml. Cena niewyg贸rowana, bo zaledwie 7,99z艂. Zach臋cona ich wygl膮dem zakupi艂am od razu wszystkie 3 rodzaje :czekoladowy, malina z wanili膮 oraz cytrynowe ciasto. Konsystencja i kolory przyjemne, kremowe. Zapachy nie s膮 chemiczne, a 偶ele super nawil偶aj膮 i faktycznie wyg艂adzaj膮 sk贸r臋. Moim faworytem jest p贸ki co malina, ale nie mog膮c si臋 oprze膰, u偶ywam ich wszystkich. Polecam serdecznie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 miminkaa
Ja 偶ele pod prysznic kupuj臋 zawsze na www.kosmetis.pl i co chwil臋 wybieram inny zapach, bo uwielbiam r贸偶norodno艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wszystkie zapachy Original Source, APART i Green Pharmacy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ana2015
zgadzam sie z India, shower milk care pro sprawia, 偶e sk贸ra nie jest tak sucha. kosmetyk kt贸ry myje i nawil偶a :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰ula
dove cream oil i nivea olejek p/prysznic,ostatnio kupi艂am nivea kremowy 偶el p/prysznic ten co pachnie jak krem ,fajny ale nie nawil偶a tak jak dove

Udost臋pnij ten post

zamiast 偶elu pod prysznic myd艂o handmade z Indii chandrika, jesli 偶el pod prysznic to petal fresh - organiczny dostepny w hebe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anakaos
Je艣li mam sugerowa膰 jaki艣 konkretny to np. 偶el od Hildegard Braukmann - bardzo dobry, dzia艂a, pomaga, sk贸ra w doskona艂ej kondycji, a rzeczywi艣cie swojego czasu by艂o po prostu 藕le. Teraz jest znacznie lepiej i oby tak dalej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 antakana
呕el pod prysznic HB - sprawdzi艂 si臋, jest tani, szczeg贸lnie jak na naturalny kosmetyk, a wp艂yw na cer臋 - znakomity. U偶ywam od jakiego艣 czasu, problem贸w nie mam, sk贸ra zdrowa, a przy okazji 艂adny zapach - kosmetyk zdecydowanie mi odpowiada.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Leyia
Ja mog臋 poleci膰 bardzo fajny miodowy 偶el do mycia cia艂a Korany. Jest ca艂kowicie naturalny, dzi臋ki czemu dobrze si臋 spisuje przy mojej delikatnej sk贸rze. Ma te偶 bardzo 艂adny miodowy zapach :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
szare mydlo, po splukaniu naniesc odrobine oleju kokosowego, wytrzec.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 haszneks
呕el pod prysznic HB, super wp艂ywa na cer臋, wygl膮da ona 艂adnie, zdrowo, estetycznie, tak jak wygl膮da膰 powinna. Mo偶na powiedzie膰, 偶e przemiana cery mocna - ale dopiero po pewnym okresie korzystania. Sam kosmetyk - naturalny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SkinnyGirl
Ja od kiedy pojawi艂y si臋, a przynajmniej sta艂y bardziej dost臋pne stawiam tylko na produkty naturalne (ostatnio pokocha艂am myd艂a Specik dost臋pne na http://www.biomania.pl/). Piel臋gnacja jest bardziej delikatna, po偶egna艂am si臋 z zaczerwieniami i ca艂膮 chemi膮 dozowan膮 przez klasycznych producent贸w. No i moja sk贸ra w ko艅cu jest dobrze nawil偶ona i nie sw臋dzi (borykam si臋 z AZS) - polecam sprawdzi膰 na w艂asnej sk贸rze ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mi艂o艣niczka sportu
Dla mnie genialne s膮 偶ele Seyo, kupuj臋 je w Naturze na zapas bo mam do艣膰 daleko. Zapach 艣wietny, sk贸ra czysta, nawil偶ona i pachn膮ca, cen臋 maj膮 super, wi臋c nie szukam dalej bo i po co??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja u偶ywam 偶ele z nowej linii Sanexa : dermo pro hydrate. Super nawil偶a wysuszona sk贸r臋 po zimie. Szczeg贸lnie pomaga jak si臋 ma tward膮 wod臋. No i zapach bardzo zbli偶ony do neutralnego, co jest dla mnie ogromnie wa偶ne, nie lubi臋 mocno perfumowanych!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Fa -kokosowy ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moim odkryciem ostatnim r贸wnie偶 s膮 偶ele Sanex, zacz臋艂am intensywnie 膰wiczy膰 wraz z wiosn膮 ;) te 偶ele 艣wietnie i d艂ugotrwale od艣wie偶aj膮 cia艂o :) Polecam, P.R.

Udost臋pnij ten post

Tak偶e polecam 偶el pod prysznic Sanex - u偶ywam w艂a艣nie pro hydrate dla bardzo suchej sk贸ry. Godny polecenia, delikatny zapach kremowa konsystencja. Sk贸ra jest po nim aksamitnie mi臋kka :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wazka_89
Sanex pro hydrate. Pr贸bowa艂am tylu r贸偶nych 偶eli, 偶e wol臋 nie liczy膰 wydanej na nie kasy. Sanex jako jedyny daje efekt czystej, 艣wie偶ej sk贸ry, nie podra偶nia (a mam do艣膰 wra偶liw膮 i such膮 sk贸r臋) i fantastycznie nawil偶a. Polecam, ja jestem mega zadowolona. Wypr贸bowa艂am te偶 antyperspirant 7 w 1. Na pocz膮tku pomy艣la艂am, 偶e nie mo偶e by膰 7 w 1, no bo jak.. A okaza艂 si臋 idealnym antyperspirantem dla mojej zm臋czonej i pozbawionej wigoru sk贸ry, od偶ywia, pobudza i do tego pozostawia bardzo przyjemny zapach :)

Udost臋pnij ten post

Z czystym sercem mog臋 poleci膰 偶el Sanex. W艂a艣nie uczestnicz臋 w kampanii i testuj臋 偶el i antyperspirant tej firmy i jestem pod ogromnym wra偶eniem. 呕el idealnie nawil偶a sk贸r臋, pozostawiaj膮c j膮 delikatn膮 i pi臋knie pachn膮c膮. Zach臋cam do wypr贸bowania, kbo na prawd臋 warto!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Shepard
Znalaz艂am przez zupe艂nym przypadek takie pi臋kne owocowe 偶ele od Floslek. Tak pi臋knie to ja jeszcze nie pachnia艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sandra261090
Sanex to jedyny zel pod prysznic jakiego uzywam ja i moja rodzina.Wszyscy mamy wrazliwa skore sklonna do podraznien i przesuszania sie a sanex dziala jak kojacy balsam nawilzajacy.Sanex to zel opracowany specjalnie dla skory bardzo suchej i doskonale spelnia swoj role.Intensywnie nawilza i przywraca wlasciwy poziom nawilzenia skory.Naprawde polecam.Uzywam ja moja rodzina i wiele znajomych.Wszyscy zadowoleni.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰