agalesna 0 Napisano Maj 3, 2016 Ja również polecam żele sanex. Obecnie używam Dermo pro hydrate do skóry bardzo suchej. Do tej pory używałam rożnych żeli pod prysznic i zwracałam uwagę jedynie na zapach a od kiedy używam żelu sanex zaczęłam zauważać zmiany na lepsze. Nie tylko zapach mnie skłania do zmiany na ten żel lecz potwierdzam że skóra pachnie świeżością nawet po całej nocy. Największym plusem jest to że skóra w tych miejscach w których była zazwyczaj sucha, stała się miękka i nawilżona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 3, 2016 won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! won spamerskie kuuurvvvy!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 4, 2016 Noni & Black currant z serii Natural Body od Floslek. Nic tak pięknie nie działa i nie pachnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 9, 2016 To oczywiście tylko przykład, ale takich można znaleźć dużo więcej, zerknijcie na to - http://www.fryzomania.pl/clarena-ready2go-gel-zel-pod-prysznic-i-szampon-3w1-200ml.html Oczywiście w każdym przypadku to wymaga jakiegoś sensownego dopasowania, ale zakładam, że u wszystkich też się sparwdzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2016 zobacz sobie ten https://witalnie.com.pl/zel-pod-prysznic-z-bergamotka-i-werbena-250ml.html z Kivvi, żel z bergamotką i werbeną. Jak dla mnie jest świetny, na razie najlepszy jakościowo żel jaki miałam. Na stronce jest wypisany szczegółowo dokładny skład, 100% sa składniki naturalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hanaina Napisano Październik 3, 2016 potwierdzam, marka Kivvi jest świetna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 7, 2017 Ja biorę kąpiele w wannie. Zamawiam z Apteki pod Smokiem olejek do kąpieli z drzewa herbacianego. Jest bardzo dobry i świetnie nawilża skórę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasiak1990 Napisano Kwiecień 4, 2017 Ostatnio na promocji skusiłam się na zakup żelu pod prysznic http://www.le-petit-marseillais.pl/zele-pod-prysznic/zele-pod-prysznic i jestem nim zachwycona. Używałam wielu innych firm np. Nivea, ale dla mnie le-petit marseillais jest najlepszy. Skórka jest delikatna i na dodatek pięknie pachnie. Na pewno nie raz jeszcze sięgnę po ten produkt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 4, 2017 soap & glory uwielbiam całą serię, zapach super, skóra nawilżona , mieszkam w UK , niewiem czy w PL jest ale kuzynka w którejś drogerii kupiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 16, 2017 Mydło 7 ziół HB. A kto powiedział, że to musi być żel? Przecież logiczne, że wartościowe mydło da cerze zdecydowanie więcej, niż lipny żel pod prysznic. Sami to zauważycie na własnym przypadku. Ale oczywiście - efekty będą widoczne jedynie po jakościowych kosmetykach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 16, 2017 Zdecydowanie najlepszym kosmetykiem jest moim zdaniem mydło 7 ziół od HB, a nie żel pod prysznic. Przecież trudno się spodziewać jakichkolwiek zmian po zastosowaniu żelu, bo jakich? U mnie mocna zmiana stanu cery. Czego oczekiwać po lipnych żelach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anka40 Napisano Wrzesień 17, 2017 To najlepszy z żeli, których do tej pory próbowałam (a testowałam wiele): http://www.le-petit-marseillais.pl/zele-pod-prysznic/le-petit-marseillais-pielegnujacy-olejek-pod-prysznic-olejek-z-orzechow-laskowych Odczuwalnie odżywania skórę i ma powalający zapach. Żałuję, że nie ma mleczka/balsamu o idealnie odpowiadającym zapachu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 28, 2018 Żel do kąpieli 7 ziół od HB i powinno być dużo lepiej. Cera wymaga podstawowej pielęgnacji i systematyczności. Rola jakościowego kosmetyku jest tutaj kluczowa. O ile wszystkiego dopilnujcie, to powinno być zdecydowanie lepiej. Ale to przecież prosta zmiana i łatwo można sprawdzić jej efekty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 15, 2018 Ja ze swej strony polecam ten żel http://solbochenska.pl/produkty/zel-pod-prysznic-na-bazie-soli-bochenskiej/zel-pod-prysznic-zielona-herbata/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 27, 2018 Ja używam żelu z liści brzoskwini. Ślicznie pachnie i dobrze nawilża skórę. Mówię dokładnie o tym https://cocospa.pl/produkt/zel-pod-prysznic-z-lisci-brzoskwini-oright-400ml/ , bardzo sobie cenię :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czesiakk34 Napisano Kwiecień 16, 2018 Jako że uprawiam dużo sportu to najlepiej sprawdza się dla mnie 2w1, szampon i żel pod prysznic. Z tych najlepszych mogę polecić Seboradin Sport, dobrze odświeża i nawilża, a włosy są po nim lśniące. No i można go kupić w dobrej cenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wirtuozka Napisano Marzec 14, 2019 Ja korzystam z włoskich żeli pod prysznic Felce Azzurra, tutaj przeczytacie więcej - http://food-trade.pl/felce-azzurra/ Generalnie kupuję je w Carrefour, ale widziałam też w Piotrze i Pawle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sisii77 1 Napisano Kwiecień 11, 2021 Polecam ta nowa linia z Bielendy jest mega Vegan SMOOTHIE i ich Żel pod prysznic arbuz i banan. Mega nawilża, ładnie pachnie, odświeża skóre, no i jest wegański. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rejwelanka 0 Napisano Kwiecień 18, 2021 Zależy co wg was jest najlepsze Ja lubię nawilżenie po prysznicu i po kąpieli wannie. Wiec na pewno u mnie wygrywa Americam crew. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monikapp25 Napisano Kwiecień 18, 2021 Nivea HappyTime Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rejwelanka 0 Napisano Kwiecień 25, 2021 Fakt dove ma fajne produkty a na notino można je czasami w dobrej cenie dorwać jak dla mnie to całkiem dobra opcja i do tego jeszcze nie dość ze mamy wypielęgnowane ciało to jeszcze dodatkowo znizki na ulubionej drogerii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mia25 0 Napisano Kwiecień 29, 2021 Ja uwielbiam więc ziołowe, używam Niemiecką markę Hagina Cosmetics zwykły żel i jestem zadowolona. Nie uczula mnie i ma piękny ziołowy zapach. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Inez3 0 Napisano Wrzesień 28, 2021 vegan smoothie super zel pod prysznic . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elwirak18 0 Napisano Marzec 22, 2022 Może nie żel,.ale olejek. Bardzo mi się podoba comsic Wellness. Fajnie pachnie, można się zrelaksowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach