Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co myśleć

ON ma profil na SLOGGI - nie wiem co mam myśleć

Polecane posty

Gość nie wiem co myśleć
ramzes, a zdarzyło Ci się kiedyś mieć taki profil, będąc z kimś? I nie szukając na boku?

To Wam sie powinno krasc czas... ten przeznaczony na myslenie, bo nic mądrego i dobrego, z tego procesu nie wynika... co widac w tym i w innych tematach... Ps zauwaz, ze tam są tez męskie tyłki - mam dla Ciebie temat na nowy problem \"moze jest krypto gejem i szuka faceta\" !!!!

Gość nie wiem co myśleć
nie, na to nie ma szans :P

Gość verano..
Ja bym takiego faceta rzucila bez mrugniecia okiem.

Gość nie wiem co myśleć
to nie takie proste verano...

Gość Podgardle dziecięce
rzuć go także jak znajdziesz w jego mailu spam reklamujący viagrę

Gość verano..
komiczne chcesz sobie oceniac tylki w takich portalach to twoj problem, ale nie wmawiaj innym, ze to normalne.

Podgardle dziecięce>>> jak by to ujac by cie nie urazic ale nie obchodzi mnie co ty uwazasz sorrki. nie wiem co mysleć>>>> nie, nie zdarzylo sie z trudem znajduje czas by popisac na forum

Tez mialem taką kobiete, ktora wszedzie wietrzyła podstep... musialem sie tlumaczyc dlaczego mam fotel pasazera w samochodzie odsuniety inaczej niz ostatnio itp...

Gość Podgardle dziecięce
jakby to ująć-SERIO? czy aby na pewno?

Gość nie wiem co myśleć
a widzisz ramzes. A on znalazł czas. ja się chyba zabiję :(

Gość nie wiem co myśleć
komiczne - ale oglądanie i ocenianie tyłków innych kobiet to przecież nic dobrego :(

Gość Podgardle dziecięce
ale sie nakrecasz dziewczyno

Gość nie wiem co myśleć
podgardle, a jak mam się nie nakręcać skoro on sobie ogląda inne d**y???? :(

Gość verano..
Musisz sie po prostu zastanowic czy chcesz zyc z facetem, dla ktorego jedyna rozrywka "intelektualna" jest bywanie na takich portalach.

to moze ja teraz zapytam ....skoro znalaz czas to gdze Ty wtedy bylaś ?.... a moze warto jednak poswiecic mu troche czasu

Gość nie wiem co myśleć
nie verano, nie jedyną. Do tej pory nie miałam z nim tego typu "problemów". To pierwszy raz kiedy coś takiego się zdarza

Gość nie wiem co myśleć
ramzes, mam wyjazdową pracę, nieraz wracam późno, więc on wieczory miewa wolne. I proszę, jak sobie je wypełnia... :(

\"ale oglądanie i ocenianie tyłków innych kobiet to przecież nic dobrego\" czemu? dobra wychodze z tego tematu, bo czytac tego nie moge... zrób mu karczemną awanture, i powiedz, ze ma sie wyprowadzic... nastepnym razem po prostu lepiej sie bedzie krył... Jak Wy kobiety kochacie byc oszukiwane... kazdy facet oglada takie strony.... tylko jeden to ukrywa, drugi nie...

Gość nie wiem co myśleć
komiczne, ja nie chcę mu robić awantury. ja chcę to ZROZUMIEĆ. I chcę wierzyć, że to nic takiego, ot głupia rozrywka. I że nie prowadzi do niczego więcej. Ale czy nie jestem naiwna chcąc w to wierzyć???

Gość verano..
nie, nie kazdy, tylko plytcy frustraci nie potrafiacy zagospodarowac sobie czasu konstruktywnie. Moj facet w wolnym czasie tworzy projekty, ale to nie twoj swiat, takze nie zrozumiesz.

i korzystaj z rad Ramzesa - tzn siedź facetowi na glowie przez 24 godziny na dobe... super związki budujecie... inwigilacja plus zniewolenie... A Wy sie potem dziwicie, ze Was zdradzamy lub zostawiamy.... Jak mozna byc z takimi zaborczymi babami, ktore tworzą problemy z niczego???

jak nic to rozrywka ..... czy moja partnerka ma mi zrobic awanture jesli bede zerkal na CKM ktory lezy na lawie ?

Gość nie wiem co myśleć
ramzes, ja mojemu nie robiłam awanrut np o rozbierane fotki, choć wiem że na takie zerkał. Po prostu ten profil... możliwość kontaktu, to, że to są realne kobiety... przez to się martwię. I jak czytam to co piszecie to mi się żyćodechciewa, naprawdę. Bo ja go kocham a on?

Gość verano..
na swiecie za duzo jest swietnych facetow, aby trzymac sie kurczowo takich palantow jak ty.

\"Moj facet w wolnym czasie tworzy projekty, ale to nie twoj swiat, takze nie zrozumiesz. \" mhm... fajny bajer wstawia... :D:D:D Ja na szczęście nie musze wciskac swojej kobiecie takich kitów, i kiedy chce sobie obejrzec jakis ostrzejszy film, robie to z nią... oraz.. w czasie pracy pracuje w wolnym czasie robie projekty :D:D:D suuuupeeerrr gosc... kiedy on byl ostatnio wyluzowany? chyba we wczesnym dziecinstwie

Gość Podgardle dziecięce
a on ciebie nie bo oglada dupska?

Gość nie wiem co myśleć
... a on może w tym czasie szuka kogoś na boku.

Gość Podgardle dziecięce
albo na brzuchu taki kryptoJACEK