pantera89 0 Napisano Sierpień 23, 2007 Juz powoli wariuje... Jak sobie pomysle ze moglam wpasc.... powinnam miec okres jakies 4 dni temu.. Kochalam sie z moim chlopakiem ale zawsze z zabezpieczeniem (prezerwatywa nigdy nam nie pekla ani sie nie zsunela..) Teraz od czasu kiedy powinnam miec okres troche mnie boli brzuch i glowa. Dzisiaj juz myslalam ze bede miala ale mialam tylko troche takiej dziwnie pachnacej wydzieliny... Prosze powiedzcie mi czy to jest objaw ciazy?? Ja nie moge byc w ciazy!! ;( strasznie sie boje.... Nie wiem czy robic test... Ale ta wydzielina mnie niepokoi... Nigdy tak nie mialam przed okresem.. mam ja od dzisiaj a wczesniej w ogole nie mialam zadnego sluzu przez 2 dni chyba... Czy to wszystko moze spowodowane jest tym ze dopiero rozpoczelam wspolzycie?? Nie wiem juz co mam robic, chce mi sie plakac.... pomozcie mi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pantera89 0 Napisano Sierpień 23, 2007 o nie...... chyba nie usne dzisiaj juz..... i jeszcze chyba nikogo nie ma na forum. Mam takie shizy.... Boje sie zrobic test!! chyba umre zanim sprawdze jak wyszedl... poczekam jeszcze ze 2 dni.. !! nadal nie mam okresu. zaraz zwariuje!!! :((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia r Napisano Sierpień 25, 2007 Trzymaj się, nie jesteś sama. Mam tak samo....... Plamienia od 5 dni zamiast okresu...... Może stres? oby... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mini89 Napisano Sierpień 25, 2007 spoko nie martw sie 4 dni to nie taka tragednia, zwłaszcza ze pisze ze rozpoczełaś współżycie :)plamienie przedmiresiączkowe moze być tez obbjawej stresu tez przez to przechodziłam, ale jesli objawy bedą sie przedłuzały i miesiaczka nie wystąpi dla pewności tlyko bym zrobiła test:) nie martw sie, wszytko bedzie dobrze :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość witaj mamusiu Napisano Sierpień 25, 2007 kiedy zaczelas uprawiac seks to musiala chyba wiedziec ze nie ma 100% formy zabezpieczenia wiec moze sie zdarzyc ze zajdziesz w ciaze. jesli nie jestes przygotowana na dzidziusia to nie uprawiaj seksu i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia r Napisano Sierpień 25, 2007 Moja poprzedniczka "witaj mamusiu" tak bardzo zezłoszczona na postępowanie dziewczyn, że aż rodzi przypuszczenia, że sama musiałaś to przechodzić i nie było Ci łatwo :( Przykro mi, ale proszę, nie krzywdź innych. Każdemu należy się szacunek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natalinaa 0 Napisano Sierpień 25, 2007 Autorko tematu a w jakich dniach cyklu sie kochalas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natalinaa 0 Napisano Sierpień 25, 2007 Autorko tematu a w jakich dniach cyklu sie kochalas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasikkkk Napisano Sierpień 25, 2007 Dziewczyno czego sie boisz?Tego co sie juz stało?ZRÓB TEST Albo jesates w ciązy albo nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natalinaa 0 Napisano Sierpień 25, 2007 ale chyba nie chcialaby byc w ciazy, podejrzewam, ze jest w młodym wieku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach