Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alison19

wazny temat

Polecane posty

Gość alison19

co wiecie na temat udzielania pierwszej pomocy? czy myślicie, że Polacy sporo o tym wiedzą? gdzie można się czegoś dowiedzieć? liczą sie pierwsze 4 minuty. potem może być za późno. trzeba szybko i rozsądnie udzielać PP. warto szukać. ja znalazłam to: http://streemo.pl/Portal/Video.aspx?MediaId=24451 http://milito.wrzuta.pl/film/wc1panv8gA/mis co myślicie o tym?

Gość Anatoli
poważna sprawa. no cóż. ja nie znam wielu osób, które by potrafiły się pewnie zachować w warunkach kryzysowych. na pewno taka aplikacja trochę pomaga, ale trzeba się z nią wcześniej zapoznać. ale może akcja zmotywuje trochę osób do tego żeby się na kurs wybrały.

od wrzesnia jestem w 3 klasie sredniej a w poprzedniej mialam caly rok PO- przysosobienie obronne.uczylismy sie oooooj bardzo duzo na temat 1 pomocy ale....to tylko teoria...np na sprawdzian trzeba bylo WYKUC jak sie zachowac podczas jakiegos wypadku,potem objawy itd i wlasciwie to wszytsko sie strasznie mieszalo!i co z tego co z tego ze mialam 5 jesli tak naprawde nie umialabym udzilic tej waznej pomocy..dlaczego nie ma zajec praktycznych tak zebysmy naprawde cos wyniesli?dlaczego w polskich szkolach nacisk klada najbardziej na takie glupie kucie a mniej praktyki cwiczen itd...;/ to jest smutne ale prawdziwe..neistety..mam nadzieje ze sie cos zmieni bo jestem pewna ze uratowaloby to wielu ludziom zycie a jak wiemy codziennie ktos umiera podczas jazdy autem;(

Gość aaa_maga
taka fajna ta reklama, pozytywna. sama aplikacja to swietny pomysl, warto robic i sciagac takie rzeczy, a nie jakies glupie gry.

Ja akurat na studiach uczyłam się w praktyce pierwszej pomocy jako jednego z przedmiotów. A w liceum to tak samo teoria na PO.