Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojesie bardzo

POMOCY!!co mam robic

Polecane posty

Gość bojesie bardzo

ostatnio zadawalam pytanie na temat dni płodnych po okresie i czy mozna zajsc wtedy w ciaze . wszyscy mowia ze sa to dni bezplodne. bylo to juz tydzien temu .ale od jakis 3 dni bardzo boli mnie cale wejscie pochwy i przy sikaniu i nawet jak sie poruszam.. a wczoraj zaczelam krwawic [okres skonczyl mi sie 12 sierpnia] pomocy co to moze byc ? moge zrobic sobie test gdy krwawie ?

Gość napisz po kolei
co i jak, kiedy to bylo itd.

Gość sybele
dni po okresie to chyba nie najlepszy pomysl na stosunek bez zabezbieczenia :-o

Gość bojesie bardzo
juz nie wiem wszyscy mowia co innego ... wiec juz nie wiem wiec 12 sierpnia skonczyl mi sie okres i przez kolejne 3 dni kochalam sie bez zabezpieczenia oczywiscie moj kochany przed skonczenie wyciagal go ze mnie... teraz od jakis 3 dni boli mnie ze tak powiem krocze przy sikaniu siedzeniu i wogole a wczoraj wieczorem zobaczylam ze krwawie chcialam dzis zrobic test ale podczas krwawienia to chyba nie najlepszy pomysł a tydzien po "zaplodnieniu" az takie objawy czy to mozliwe ?

Gość bojesie bardzo
i ciagle mam wrazenie ze baaaardzo chce mi sie sikac ide do wc a tam tylko kropeka i niesamowity bol

Gość 111111mała11111111
masz zapalenie pęcherza jak nic :)

Gość olalalaala
nie wiem co to moze byc ale nawet ostatni dzien okresu moze byc plodny!!!!!! sprobuj zrobic test , co ci w sumie zalezy??? a najlepiej to idz do gina!!!!

dni tuż po okresie są dla ciebie faktycznie niepłodne ale jeśli plemnik doczeka do owulacji to może dojść do zapłodnienia przyjmując że masz cykl 28 dniowy a okres trwa 5 dni to kochając się przez 3 dni potem dochodzisz do 8 dnia cyklu (ok 14 jest owulacja) - jeśli masz krótsze cykle to jeszcze gorzej a naukowcy twierdzą że plemnik może przetrwać nawet do 7 dni

kochanie jedyne co masz to zapalenie pęcherza.. Idź do lekarza, może być nawet rodzinny, przepisze Ci furagin albo inny lek i będzie po bólu.. To nie jest raczej ciąża, ale do gina też możesz iść, niech Cię obejrzy:)

Gość bojesie bardzo
ale to krwawienie jest z pochwy

Gość bojesie bardzo
no własnie ide do lekarza rodzinnego jak narazie

wg mnie zapalenie pęcherza to raczej nie jest, ale kto wie idź do ginekologa po prostu, bo na zajście to też nie wygląda

Gość DA222
to nie ciąża. Jeśli masz regularne cykle, to te 3 pierwsze dni nie są płodne. Poza tym stosowaliście stosunek przerywany ( co może nie jest najlepszą metodą antykoncepcji, ale zawsze jakąś jest). Te objawy mogą być związane z jakimś lekkim zapaleniem bądź otarciem. Są specjalne preparaty zapytaj w aptece.

Gość napisz po kolei
po pierwsze - tez mysle, ze to zapalenie pecherza ! po drugie - na test o wiele za wczesnie ! test, zeby byl wiarygodny robi sie po terminie miesiaczki po trzecie - to ze dni po okresie sa nieplodne to nie znaczy ze nie mozna zajac w ciaze ! mogla ci sie przesunac owulacja a plemniki w dobrych warunkach moga przeczekac do owu. po czwarte - stosunek przerywany NIE JEST, NIE BYL I NIE BEDZIE METODA ANTYKONCEPCJI (poniewaz juz w preejakulacie wystepuja plemniki zdolne do zaplodnienia) ps.nie pisze tego zlosliwie :) poprostu szkoda mi was dziewczyny :)

Gość bojesie bardzo
wiem wiem spoko nic sie nie stalo :) zazwyczaj kochamy sie z gumka teraz nam cos odbilo nie wiem czemu.. i teraz jeszcze takie "jaja sie dzieja wiec sie boje :(

Gość olalalaala
dziewczyno idz do lekarza a sprawa sie wyjasni:) w ten sposob to sie tylko zadreczysz snujac jakies domysly!!!!

Gość bojesie bardzo
no byłam u lekarza ale przyjmuje dopiero od 14 :[ wiec sie jewszcze troche postresuje :/