Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cold beer

Czym starsza kobieta tym wiecej porażek

Polecane posty

Gość cold beer

idzie taka z facetem do łóżka a jemu na jej widok nie staje albo opada po 5 minutach , mężatki z regóły szybko przestają działać na swoich mężów i też mają ten problem...facet jest jak tygrys - potrzebuje stale świerzego mięsa - nowego towaru :classic_cool:[cześć]

Gość jestescie najlepsze
nie panikujcie ludzie i nie czytajcie artykulow, ktorych "wagi" nawet nie-potraficie zrozumiec

cold beer....tak masz racje...ja jestem ladna zgrabna i batdzo dbam o siebie, natomiast moja druga polowa, przytyla,wylysial, nie chce dbac o siebie...i jak tu czuc pozadanie i szalec w lozku...!!!!

Gość cold beer
Szkoda tylko, że ten tygrys jest już bezzębny i mu nie staje:(. Pozostał mi tylko anal z panem Włodkiem z kotłowni, który problemów z erekcją nie miewa.

cold beer...tylko facet , ktory ma klopoty z potencja , moze pisac takie teksty. Ja jestem coraz starsza, a pozodaja mnie coraz mlodsi faceci, ale nie mysle pacanie szukac świezego miesa gdyz mam meza i kocham go!!!!!

colt beer...pewnie zona wykopala Cie z lozka i teraz odreagowywujesz swje kompleksy piszac takie teksty. Maz mojej kolezanki znalazl sobie swieze mieso, ale jak go spotykam na u;icy , to widze bardzo zalosny widok... podkrazone oczy, wychudzony, zmarnowany... masakra.A co najsmieszniejsze, blaga swoja byla , zeby pozwolila mu wrocic, ale ona poznala, bardziej wartosciowego czlowieka, ktory zasluguje na milosc i szacunek!!!!

nicol2 - ale jakby zainteresowała sie nim jakaś 19 latka z sasiedztwa to byś zobaczyła jak szybko by sie odchudził :P do ---> hh2 w moim wieku mi to nie grozi , to co przedstawiłem to suche fakty , nawet najładniejsza sie znudzi a wtedy jest tak jak u nicol, albo facet zaczyna szukać gdzieindziej :)....a to że za starszymi ogladaja się młodsi faceci to nic nadzywczajnego oni tez szukaja towaru , tylko jak długo byś takiego zatrzymała przy sobie? ( retoryczne pytanie)

cold beer...jezeli kazdy myslalby Twoimi kategoriami, to wszyscy ktorzy sa ze soba, musieliby sie zdradzac.!!! Owszem, zdradzaja tak faceci jak i kobiety, ale chyle czola przed tymi ktorzy tego nie robia , pielegnuja swoja milosc i sa ze soba autentycznie szczesliwi.Ale wracam do szukania nowych partnerow seksualnych.... to naturalne ze nowo poznana osoba dostarcza nam nowych doznan erotycznych, ale na jak dlugo. znowu po paru latach, zacznie byc tak samo nudno, i znowu musielibysmy szukac kogos nowego i tak w kolkoPytam wiec czy taki osobnik jest szczesliwym czlowiekiem?

Cold cyber...ja bym byla szczesliwa gdyby sie nim zainteresowala jakac 19 z sasiedztwa...tylko ze te panienki robia sobie przyslowiowe jaja z takich tatuskow.....

Gość olenka222
cold beer... ja mam 21 lat ...przyznam Ci sie szczerze, ze gdybym miala pojsc do lozka z 40 latkiem , to musialby to byc mezczyzna z klasa, ...chyba wiesz co to znaczy. A z twojej wypowiedzi wynika , ze nie masz nawet 1 % klasy. wiec nie ludz sie , ze poleca na Ciebie mlode laski

cold beer... nie dziwie sie To bie, jezeli idziesz do lozka z jakas zaniedbanym flejtuchem... dzisiaj 40 letnia kobieta ( jezeli systematycznie dba o siebie) moze miec zgrabniejsza figure od niejednej tlustej nastolatki... wiec nie opluwaj tak starszych kobietMysle , ze sam nie masz polotu w lozku i nie potrafisz nic innego zaoferowac kobiecie jak tylko...stojacego penisa!!!!

Gość jest takie przysłowie
na dotyczące starszych kobiet: "W starym piecu diabeł pali" ;)

Gość ghj
Jeżeli facet wciąż potrzebyje "świeżego mięsa'' zeby sie podniecić to najprawdopodobniej ma kłopoty ze wzwodem, ciężko mu sie podniecic itp. Generalnie wiekszośc zdrowych facetów mając w domu satysfakcje nie szuka jej za domem. Znudzenie równie dobrze moze dotyczyć kobiet, a biorąc pod uwagę fakt ze libido u nich wzrasta wrra z z wiekiem (czego nie mozna rzec o panach)to rówieśnik moze po prostu jej w łózku nie wystarczać.

Gość SPRAWDZAM LACZNOŚĆ
Po prostu żal duupe ściska czytając autora :( Nareszcie wiemy co faceci myślą o kobietach mężatkach !! Mam tylko nadzieje,że szanowny pan to nie z tych co wolny czas spędzają przed telewizorem hodując brzuszek :D

Gość dreptus
swieta prawda. kobiety dosc szybko sie nudza. problem w tym ze one wszystkie sa tak naprawde takie same, zamiana starej na nowa cieszy tylko przez chwile (max do 2 lat). Mozna zatem i nawet nalezy je zmieniac tylko trzeba miec swaidomosc ze ta nowa (jak skonczy sie ten moment ekscytacji ze bzyka sie swierze cialo) tez sie znudzi wszystkim facetom sie nudza kobiety, tylko czesc z nich nie zmienia nie dlatego ze nie maja ochoty - tylko z lenistwa, braku kasy, strachu etc. spotkalem w swoim zyciu - tysiace facetow - kiedy rozmawialismy szczerze , coz zaden z nich nie wykluczal ze jets zamkniety na nowe znajomosci z kobietami pozdrawiam wszystkie mile panie przekonane ze ich misiaczek (dziubdzis, mordeczka etc.) jest od lat w nich zakochany

Gość Ty ścierwo łyse

Gość cesarz oi
tak jest worki na spermę trza często zmieniac, bo szybko się zużywają::classic_cool:

Gość SPRAWDZAM LACZNOŚĆ
cesarzu bizantyjski :o

Gość ghj
Faceci zawsz więcej mówią niz robią, szczególnie we własnym gronie wzajemnej adoracji i rywalizacji 9kto pokryje więcej samic) Z kobietami sprawa jest dokładnioe odwrotna, ale pozostańcie w cichej nieświadomosci, ze tylko Wam zależy na świeżym mięsie.

cold beer... nie dziwie sie To bie, jezeli idziesz do lozka z jakas zaniedbanym flejtuchem... dzisiaj 40 letnia kobieta ( jezeli systematycznie dba o siebie) moze miec zgrabniejsza figure od niejednej tlustej nastolatki... wiec nie opluwaj tak starszych kobietMysle , ze sam nie masz polotu w lozku i nie potrafisz nic innego zaoferowac kobiecie jak tylko...stojacego penisa!!!!

Gość kugb
stojącego? chygba ma z tym problem bo musi stale szukac nowych podniet

Gość dreptus
ghj - a kto mowi o nieswiadomosci, czy odbiera kobietom prawo do zmiany partnerow? byc moze czesc z moich kolegow i znajomych jest tylko "gadulami" i na tym konczy swoja aktywnosc z wymienionych wczesniej przeze mnie powodow. ale to nie zmienia faktu ze i tak slinia sie na widok kobiet a na widok nowej pupy i skaczacego biustu powoduje ze swoje slubne maja akurat w tym momencie gleboko gdzies. a watpie czy takim znowu pocieszeniem jest mysl ze misiaczek tylko dlatego nie pobzykal na boku ze bal sie zaczepic tej kobiety, nie mial kasy na hotel czy bal sie ze go zona z torbami pusci jak sie dowie

dreptus...przyznaje Ci calkowita racje...bo ja widzac świetnego mezczyzne z wszystkimi atrybutamo meskiej urody i ciala, dostaje takze dreszczy i jestem na maxa podniecona, zupelnie zapominam o mezui dlatego mezczyzni napewno tak reaguja na widokk nowych cial....tylko, ze je jestem bardzo ladna i zgrabna, wiec latwo mi zainteresowac soba jednego czy drugiego super mena...a w lozku to jest niebooooooooooooooooo !!!!!

Gość wszystko do czasu
zmieniajcie sobie parnterów, żony/mężów na nowych/e. Wszystko do czasu, aż któregoś pięknego dnia pojedziecie sobie swoim autkiem i pewnien wariat w was rąbnie truckiem, lekarz, gdy już odzyskacie przytomnośc, powie wam, przykro mi nie będzie pan/pani chodził/a do końca życia, dolna częśc ciała, jest zmiażdżona i zamiast pęcherza moczowego macie koło waszego wózka inwalidzkiego woreczek, gdzie zbiera się wasz mocz. Piękne to prawda? Z pewnością będziecie dalej otoczeniu wianuszkiem wielbicieli i napalonych na was kobiet/ męzczyzn. Powodzenia w dalszym egoistycznym myśleniu tylko o swojej przyjemności.

Gość krko
Piekno zawsze jest pięknem niezależnie od wieku, dojrzałe kobietki to esencja piękna seksapilu i wszystkiego czego mozemy pragnąć.

Gość znudzony człek
rozumiem krko że twój ideał to Maria Kaczyńska :)

Gość krkok
Wiesz każdy ma inne gusta i o tym sie nie dyskutuje, nie wiem czy pamiętasz pisałem o pieknie.

Gość szaxxxxi
Facet to świnia i nic tego nie zmieni.BEZ WYJĄTKU!!!!!!!!

Gość Ale co ty bys byla warta
bez tych swin ???? :classic_cool:

Gość Zuliwanda
Sama bym się pokochała i popiesciła z młotrzym a mam 50 l