Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świeża urynka

urynoterapia - pytanie WEJDŹCIE

Polecane posty

Gość świeża urynka

Od wczoraj zaczęłam urynoterapię zewnętrzną, która ma pomóc mi w usunięciu niedoskonałości na twarzy. Mam w związku z tym pytanie - jak długo może trwać terapia jeśli do tego celu używam świeżego, wieczornego moczu? Dodam, że nie mam jakiejś dużej ilości pryszczy, a jedynie przebarwienia i blizny. Z góry dziękuję za odpowiedź.

Gość ona nawet
ja wogóle nie rozumiem jak można pic mocz :o...przecież to obrzydliwe :O...zrzygała bym się :Oa poza tym gdzieś czytałam że naukowcy stwierdzili że mocz wcale nie jest taki zdrowy...a że jest zdrowy to zabobon naszych babć :O...no ale skoro ty się nie brzydzisz to smacznego :O:P

Gość kikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ona nawet,naucz sie czytac,albo sie dowiedz co to urynoterapia zewnetrzna. mimo to ja tez nie wierze w takie zabobony.

Gość ona nawet
ah racja zewnętrzna...po prostu źle przeczytałam :O....ale i tak nie rozumiem jak niektórzy mogą pić mocz...bleee :O

Polecam kremy z mocznikiem. Są droższe niż własny mocz, ale na pewno bezpieczne(przecież mocz zawiera też rozmaite toksyny, bakterie itp.) i przyjemniejsze w stosowaniu:)