Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anielkaaaaaaaaaaaaaa

JAK SPRAWDZIC WIERNOSC FACETA???

Polecane posty

Mój facet już mnie raz oszukał,zabawiał się z inną. Jak sprawdzić czy znowu tego nie robi??? poradźcie

zagadaj do niego na gg pod innym numerem, powiedz mu że wpadł Ci w oko i że od dawna starałaś sie o jego gg, gdy zacznie z tobą flirtować to umów sie z nim na spotkanie, wtedy juz będziesz wiedziec czy ma ciągoty zeby cie zdradzac;)

Witam To bardzo dobry sposób. Ja kupiła karte POP i wysyłałam smsy na numer mojego męża.Potem z tego numeru zadzwoniła do niego koleżanka, na szczęście nie dał się naciągnąć. Cały czas mówił że ma kobiete którą kocha i nie jest zainteresowany. Opłacało się wydać te pare złoty na karte startową do telefonu:)

Gość kapibara paragwajska
sprawdzaj regularnie czy nie występują u niego ŚLADY SZMINKI NA PENISIE

Gość hesitate
a po co chcesz go sprawdzac??? ja bym sie wsciekla jaby mnie ktos probowal sprawdzac. Wiem, ze jesli cie zdradzil wczesniej,to teraz nie masz zaufania, ale kontrolowanie i sprawdzanie niczego nie rozwiazuje.

po co chcę sprawdzić?????????????????? bo mnie oszukał 2 razy i zdradził!!!!!!!!!!!!!!!!!

mój facet jest w delegacji i GG odpada

Gość do anielka
zdradzil 2 razy i Ty glupia jeszcze z nim jestes? Uciekaj poki czas....

Inaczej.... bierzesz faceta i zanurzasz w wannie z wodą , jak będą jajka pływały na wierzchu wody to znaczy że zdradza - Vabank !! sprawdzone - potwierdzone ;)

Gość napisałaś wyżej
że raz Cie oszukał, a teraz piszesz że drwa razy zdradził:-(

2 razy oszukał a raz zdradził!!@!!

napisałam raz bo tamto mnie tak nie boli jak to co teraz zrobił!!!

no to skoro cie oszukuje i juz kiedys zdradzil to chyba nie ma sensu sprawdzac? rozumiem, ze mozna sie zmienic po zdradzie itp. , ale jest tez taki typ faceta, ktorego sie okresla mianem \"notoryczny klamca\"

Gość napisałaś wyżej
Nigdy nie sprawdzisz tak do końca czy facet jest Ci wierny. Jak będzie Cie chciał oszukać to zrobi to tak, że nawet się nie kapniesz.

niektórzy piszą po co chcesz go sprawdzić moje zdanie jest takie jesli ktos ma wątpliwości bądź powody które moga świadczyć o nie wierności lepiej sprawdzic za wczasu a nie dawać się oszukiwać:) ja narazie nie mam takiego poroblemu ale jeśli bym miała tez bym cos pokonbinowała i to niech faceci którzy robią cos za plecami swojej kobiety niech sie wstydza a nie kobiety okłamywane oszukiwane itd

ale niestety ja go kocham, obiecał że się zmieni. dlatego chcę sprawdzic go. jeśli znowu to zrobi odejdę

Gość a po co ci kobicino takie
rzeczy wiedziec , czego oczy nie widzą.......

do napisałaś wyżej wydaje mi sie że zawsze są jakieś oznaki że coś jest nie tak tylko my zakochane istotki czasem nie dpopuszczamy takich mysli

Gość napisałaś wyżej
Ja swojego sprawdzałam poprzez gg jak jeszcze z niego korzystał (bo teraz już zaniechał), przeglądałam mu telefon, sprawdzałam ilość smsów przychodzących i wychodzących (odejmując moje)

Gość marzę sobie o takim jednym
Do: "a po co ci kobicino takie " może oczy i nie widzą, ale jak koleś przywlecze jakąś infekcję i ją zarazi to już nie będzie to jej obojętne...ja raczej wolałabym wiedziec czy mogę ufac mojemu facetowi czy raczej używac non stop prezerwatywy...niż ufac bezgranicznie a potem się leczyc z jakiegoś syfu, są rzeczy uleczalne i takie, z którymi się zmaga już do końca życia....

Gość napisałaś wyżej
na gg nie chciał ze mną rozmawiać twierdząc, że jest zajęty, a smsy potwierdziły moje obawy, wysyłał ich dużo więcej niż tylko do mnie niestety. Narazie nic sie nie odzywam na ten temat tylko obserwuję go.

buteleczka a Ty myslisz, ze wystarczy sprawdzic na gg czy smsem??? niektorzy panowie nie sa tacy glupi, maja dodatkowe adresy mailowe, dodatkowe numery telefonow, dodatkowe nr gg. Jakby sie tak latwo dal sprawdzic zdrade, to ja bym sie nie meczyla z moim ex tyle czasu i nie sluchala jego bajek o wiernosci, a powodow do podejrzen nie mialam, bo zachowywal sie \"wzorowo\", tylko jakos pozniej sie okazalo jaki byl wzorowy... ehhhhhhh brak slow jak mu nie ufasz to go zostaw, bo milosc i udany zwiazek powinien obierac sie na zaufaniu!!! Nie mowie, ze go nie kochasz, ale po co chcesz krzywdzic sama siebie?

Dziwię się wam, ze uskuteczniacie takie podchody i kontrole .......... mnie osobiście takie zachowanie by ublizało, jako kobiecie resztę pozostawiam bez komentarz a

Gość 66kinga66
moim zdaniem nie da się sprawdzić czy facet jest w pełni wierny ale jeśli mamy jakieś podejżenia to porostu kontrolujcie jego ruchy oczywiście dyskretnie telefon karty kredytowe ile wydaje i na co z kim się spotyka i jak się odnosi do innych kobiet

Gość napisałaś wyżej
Kasia a uważasz, że należy wierzyc w słowa faceta jeśli już oszukał?