Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anielkaaaaaaaaaaaaaa

JAK SPRAWDZIC WIERNOSC FACETA???

Polecane posty

buteleczka a Ty myslisz, ze wystarczy sprawdzic na gg czy smsem??? jasne że nie ale zawsze od czegos tzreba zacząć jeśli sie juz problem pojawił

NIE uważam, ze facet który raz zdradził, zdradzi ponownie podobnie jest gdy facet uderzy kobietę.... takie rzeczy mogą się zdarzyć tylko RAZ (o raz za dużo) do pola i już wolny...!

Gość marzę sobie o takim jednym
pieprzyc facetów, jednych dosłownie innych tylko w przenośni.....

Gość napisałaś wyżej
Akurat tu kasia masz rację, popieram:-) Gorzej jest jeśli tego kogoś bardzo sie kocha.

Kasia_Puszczalska - mi by o wiele bardzie ubliżało to że mój chłopak mnie zradza i pewnie wszyscy o tym wiedza tylko nie ja...wole juz dume i honor schowac do kieszeni...

Kiedys spiewała tak Eleni..... miłośc sie skończyła zdarza się nie ma na to rady dotąd pocierp serce, będzie lzej nie na długo będziesz sierotą niech to będzie motto tego tematu ;)

to dotyczy twojej pierwszej wypowiedzi, z tą drugą jak najbardziej sie zgadzam;)

anv --> więc dlatego bez zadnych kontroli i podchodów ! ale jak bym sie dowiedziała to do pola....!!! ale widzę ze tu wolisz inną zasadę, wiedziec wczesniej niz sasiadka - dlatego wciąż węszysz, podejrzewasz, sprawdzasz i nie ufasz...??? Dobrzec Ci z tym...????

Kasia_Puszczalska poco tak plujesz jadem?? Ja bym tez od razu zerwała z chłopakiem po zdradzie;) ale autorka topiku ma problem i to jej staram sie pomóc, pozatym ja nie węsze nie sprawdzam swojego chłopaka bo nimu ufam, jesli jednak mialam bym jakieś podejżenia po prostu sprawdziła bym go...

Gość anielkaaaaaaaaaaaaaa
zanim odejdę chce być po prostu pewna.mamy dzieci więc nie chce podejmować decyzji pochopnie

Gość mężatką
Hej wam mam nie zawodne sposoby żeby sprawdzić czy facet zdradza was a wienc tak po pierwsze jeżeli wasz partner nie dbal o siebie a teraz dba To znaczy że coś jest nie tak . Jeżeli macie jakoms koleżanke której on nie zna poproscie ja żeby zaczęła go kokietowac po trzecie jak kochacię się i szybko ma wtrysk to coś jest nie tak ale naj lepszą metoda na sprawdzenie jest kiedy wasz partner śpi obok was wtedy weżcie złapcię go za palec u nogi ten naj mniejszy i zbadajcie mu pytania takie tylko jakie bendziecie chciały

Gość Twarda babka
Wy WSZYSTKIE macie szał macicy , babska logika . Sprawdzac , kontrolowac myslycie ze cos Wam to pomoze jak zechce to zdradzi a jak zechce to zrobi tak zeby zadna z Was sie o tym nie dowiedziała . Kobiety kochane jak moja babcia mówi tego kwiiatu to pól swiatu . Ja osobiscie nie mam z tym problemu jest chłopak to jest a jak niema to niema. Ponizajace jest dla naszego gatunku to co robicie z kontra swojego faceta . Wiecej godnosciiii.!!!!!!!!!

Gość kachnanananana
hej mężatka a ty łapałaś tak już kiiedyś za ten paec he

Gość Maria35xxx
Kochane polecam wam sprawdzić SMSy waszego partnera. Łatwo, szybko i przyjemnie, przez internet. Ja to robię regularnie i mam pewność, że jest mi wierny. SMSy odczytacie na tej stronie: http://www.szpiegsms.tk Nigdy mnie nie zawiodła! Polecam!